search
Deze megapopulaire dramaserie keert na jaren mogelijk terug
Series / Nieuws

Deze megapopulaire dramaserie keert na jaren mogelijk terug

De Britse serie Downton Abbey was een enorme hit tussen 2010 en 2015.

Volgens een nieuw artikel van de Britse roddelkrant The Daily Mail moet de geliefde dramaserie Downton Abbey snel terugkeren op de buis.

Volgens The Daily Mail zou er in het geniep zelfs al zijn begonnen met de opnames en zullen de nieuwe afleveringen eind dit jaar al worden uitgezonden.

Geheimzinnig gedoe


De bronnen van The Daily Mail geven aan dat er behoorlijk geheimzinnig wordt gedaan over de revival en dat medewerkers geheimhoudingsverklaringen hebben moeten ondertekenen.

Radio Times spreekt het bericht van The Daily Mail echter tegen en meldt dat er geen directe plannen voor nieuwe afleveringen van Downton Abbey zijn.

Is het echt voorbij?


Julian Fellows, bedenker van de serie, liet eerder al eens weten in een interview dat hij al zo vaak afscheid heeft genomen van de serie dat hij geen uitsluitsel meer durft te geven of de serie ook echt afgelopen is.Hij zei er toen over: "Het doet me goed dat zoveel mensen ervan genieten; het is geweldig als je een serie hebt bedacht die mensen blij maakt."

Langlopende reeks


De oorspronkelijke serie omvatte zes seizoenen en werd tussen 2010 en 2015 uitgezonden. Er werden ook twee films uitgebracht in 2019 en 2022.

Zodra we concretere informatie hebben over een zevende seizoen van Downton Abbey laten we jullie dit weten.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen