search
In 'And Just Like That...' gaat Mr. Big dood en dat zorgde voor suffe scène met Sarah Jessica Parker
Series / Nieuws

In 'And Just Like That...' gaat Mr. Big dood en dat zorgde voor suffe scène met Sarah Jessica Parker

De dood van Mr. Big in 'And Just Like That...' was niet alleen schokkend, maar zorgde ook voor frustratie.

Het is alweer meer dan 25 jaar geleden dat het eerste seizoen van Sex and the City verscheen. Fans zijn nog lang niet op de serie uitgekeken, dus kwam er in 2021 de spin-off And Just Like That….

In de spin-off zien we opnieuw hoe Carrie, Miranda en Charlotte hun leven navigeren. En de realiteit van het leven, vriendschappen en relaties blijkt nog moeilijker te zijn wanneer je in de 50 bent.

Dood van Big


De serie zorgde met de allereerste aflevering echter al voor flinke verwarring. Fans hadden namelijk een belangrijke vraag rondom de dood van het personage Mr. Big (Chris Noth).

In de eerste aflevering van de spin-off krijgt Big een hartaanval nadat hij een work-out heeft gedaan op zijn Peloton fiets. Carrie (Sarah Jessica Parker) vindt hem onderuitgezakt in de douche, waar hij in haar armen sterft.

Ambulance


Dit tragische moment was erg schokkend voor fans. Maar er bleef vooral een brandende vraag over: waarom belde Carrie niet meteen een ambulance toen ze haar man in de douche vond?



In plaats van een ambulance te bellen, zien we Carrie namelijk naar hem toe rennen en hem omhelzen. Voor veel fans zorgde dit voor frustratie, omdat het hierdoor lijkt alsof er misschien nog op tijd hulp had kunnen komen.

Uitleg


Parker heeft uiteindelijk zelf gereageerd op dit vermeende plotgat. Ze heeft uitgelegd dat ze probeerde om de schok uit te beelden die Carrie op dat moment moet hebben gevoeld.

Volgens haar heeft Carrie later toen ze weer bij zinnen kwam de ambulance gebeld, dit zien we alleen niet in de serie. Eigenlijk is dit plotgat dus helemaal verklaarbaar. Bekijk And Just Like That… op HBO Max.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen