search
Gewelddadige en vurige beelden uit Netflix' nieuwste monsterserie 'Avatar: The Last Airbender'
Series / Nieuws

Gewelddadige en vurige beelden uit Netflix' nieuwste monsterserie 'Avatar: The Last Airbender'

Wordt deze nieuwe serie net zo'n enorme hit als het succesvolle 'One Piece'?

Nog maar twee dagen wachten tot Netflix met de nieuwe live-action bewerking van Avatar: The Last Airbender komt. Ter promotie toont de streamingdienst nieuwe beelden die een hoop spektakel beloven.

In de nieuwe serie, wat een live-action bewerking is van de gelijknamige animatieserie, zien we Aang (Gordon Cormier) die de mysterieuze gave heeft om de vier klassieke elementen (water, lucht, aarde en vuur) te 'buigen'. Hij is de laatste levende 'Airbender'.

Anime op Netflix: succes of niet?


Het nieuwe Avatar: The Last Airbender vindt plaats in een wereld verscheurd door oorlog en is geïnspireerd door verscheidene Aziatische en Inheems Amerikaanse culturen. Het is voor Netflix wederom een bewerking van een zeer populaire animatieserie.

Vorig jaar kwam de streamingdienst namelijk met een live-action bewerking van One Piece. Het was nog spannend om te zien hoe het publiek hierop zou reageren, daar live-action bewerkingen van animatieseries bepaald niet altijd goed ontvangen werden. One Piece bleek een hit, en misschien wordt Avatar: The Last Airbender dat ook wel.

Strijd tussen vier elementen


In de nieuwe beelden is te zien hoe Uncle Iroh (Paul Sun-Hyung Lee) door prins Zuko (Dallas Liu) bevrijd wordt van zijn gevangenschap, in een spectaculaire demonstratie van hun gave om het vuur te buigen naar hun wil.



Kijk vanaf donderdag alle afleveringen van Avatar: The Last Airbender op Netflix.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen