search
Volledige trailer Marvels 'Jessica Jones'!
Series / Trailer

Volledige trailer Marvels 'Jessica Jones'!

Marvel en Netflix lanceren midden november tweede superheldenserie.



Over een kleine maand gaat alweer de tweede superheldenserie van Netflix in première. De ambitieuze streamingdienst lanceerde eerder dit jaar al succesvol Daredevil en vanaf 20 november verschijnen op Netflix de dertien afleveringen van het eerste seizoen van Jessica Jones. Na een reeks teaser hierboven de volledige trailer!

Volgend jaar kunnen we naast minimaal een tweede seizoen van Daredevil ook superheldenseries rond de kleinere Marvel-helden Luke Cage en Iron Fist bekijken. De vier series Daredevil, Jessica Jones, Luke Cage en Iron Fist leiden uiteindelijk tot de team-up serie The Defenders. Hiermee wordt het tv-universum van Marvel op een gelijke manier ingestoken als het film-universum. Voorafgaand aan de team-up film The Avengers verschenen eerst een aantal films rond de individuele, veel bekendere superhelden.

In het eerste seizoen stopt Jessica Jones (Krysten Ritter) als superheld en start ze opnieuw met haar leven door aan de slag te gaan als een detective. Haar zaken focussen zich op mensen met buitengewone krachten, in New York City. Ze zal onder meer de slechterik Killgrave/Purple Man (David Tennant) tegen het lijf lopen. Ook zal ze hulp krijgen van Luke Cage (Mike Colter).

Aanbevolen artikelen