search
Dit zie je per aflevering in het nieuwe seizoen van 'Formula 1: Drive to Survive'
Series / Nieuws

Dit zie je per aflevering in het nieuwe seizoen van 'Formula 1: Drive to Survive'

Begin maart gaat het Formule 1 circus weer van start. Netflix komt met het zesde seizoen van Formula 1: Drive to Survive.

Het zesde seizoen van Formula 1: Drive to Survive van Netflix staat op het punt van verschijnen. Aankomende vrijdag zet de streamingdienst de tien nieuwe afleveringen online en hierin wordt teruggekeken op het vorige seizoen.

Met maar liefst negentien overwinningen was Max Verstappen de grote man van de koningsklasse in de autosport. Rijders als Sergio Pérez, Lewis Hamilton, Fernando Alonso, Charles Leclerc en Lando Norris zagen de Nederlander vaak aan de horizon verdwijnen.

Drive to Survive


In Formula 1: Drive to Survive krijgen we te zien hoe het eraan toe ging achter de schermen. Volgens Netflix krijgen we een blik op de "nieuwe teamopstellingen, sterke vriendschappen en bittere rivaliteit".

Er verschijnen in totaal tien afleveringen van elk zo'n 45 minuten, die werden geproduceerd door James Gay-Rees (Amy, Senna) en Paul Martin (Diego Maradona).

Afleveringen


Hieronder zie je als eerste een compleet nieuwe trailer voor het nieuwe seizoen, te zien vanaf aankomende vrijdag 23 februari. Daarna lees je de synopsis per aflevering.De eerste race van het nieuwe seizoen start op zondag 2 maart om 16.00 uur Nederlandse tijd, op het circuit van Bahrein.



Aflevering 1: Money Talks
Lawrence Stroll doet er alles aan om wereldkampioen te worden met Aston Martin. Maar zijn dromen kunnen al voorbij zijn voordat het nieuwe seizoen begint.

Aflevering 2: Fall From Grace
Nyck de Vries heeft goede hoop als hij voor het eerst in de Formule 1 rijdt. Terwijl de druk toeneemt, heeft hij moeite om het tempo erin te houden.

Aflevering 3: Under Pressure
McLaren heeft veel te bewijzen na vorig seizoen. De auto van stercoureur Lando Norris laat hem opnieuw in de steek en hij begint na te denken over zijn opties.

Aflevering 4: The Last Chapter
Het is een strijd achterin tussen Haas en Williams. Terwijl het ene team vasthoudt aan de traditie, is het andere team klaar om gedurfde nieuwe stappen te zetten.

Aflevering 5: Civil War
Esteban Ocon en Pierre Gasly van Alpine rijden al sinds hun jeugd tegen elkaar. Kunnen ze hun rivaliteit overwinnen nu ze in hetzelfde team zitten?

Aflevering 6: Leap of Faith
Lewis Hamilton is al 13 jaar trouw aan Mercedes. Maar winnen komt op de eerste plaats - en nu zijn contract verlengd moet worden, moet hij een moeilijke beslissing nemen.

Aflevering 7: C'est la Vie
Een investering van Hollywoodsterren verhoogt de druk op het management van Alpine. Tussen gefrustreerde coureurs en teleurstellende resultaten moet er iets gebeuren.

Aflevering 8: Forza Ferrari
In Italië is Ferrari een religie. Dus wanneer het team in Monza arriveert, zijn alle ogen gericht op de nieuwe directeur Fred Vasseur om de gebeden van de fans uit te laten komen.

Aflevering 9: Three's a Crowd
Daniel Ricciardo is eindelijk terug op het circuit. Maar als hij door een ongeluk weer aan de kant moet blijven, wordt zijn plaats ingenomen door een groentje van de reservebank.

Aflevering 10: Red or Black
Nu het seizoen ten einde loopt en de winnaar al zeker is, zijn rivalen Mercedes en Ferrari verwikkeld in een felle strijd om de tweede plaats.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen