search
Clip van de opnames en foto van 'Daredevil: Born Again' hinten op het verhaal
Series / Foto's

Clip van de opnames en foto van 'Daredevil: Born Again' hinten op het verhaal

De opnames zijn in volle gang en het Twitterversum heeft weer nieuwtjes.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Na de nodige vertragingen en creatieve veranderingen ziet het er naar uit dat de opnames van Daredevil: Born Again volgens plan verlopen. De clip en foto die op X/Twitter te zien zijn geven een idee wat we kunnen verwachten.

LET OP!! Onderstaande clip en foto bevatten mogelijke spoilers!!

Je kunt de clip hier bekijken. De foto is hier te zien.

Diverse verklaringen


Het gaat hier om een scène waarin iemand in de outfit van de Punisher achter White Tiger aanloopt. Deze wordt vervolgens neergeschoten terwijl de figuur boven White Tiger uittorent.

De scène zelf maakt duidelijk de nodige speculaties los bij de Twitteraars. Er zijn per slot van rekening diverse verklaringen voor de scène.

Dat het iemand is in de outfit van de Punisher, betekent natuurlijk niet dat het hier daadwerkelijk om Frank Castle gaat. @ronin20182020: "Dat is gewoon iemand die de Punisher in een kwaad daglicht wil zetten". Ook @TheUnexpectedM2 ziet het zo: "Dat is hem niet".

Bekijk op instagram


Andere fans vonden het optreden van White Tiger wel erg kort: "Die [White Tiger] is dus niet lang te zien", terwijl er ook een aantal Twitteraars mopperden over de spoilers. Hoe het precies zit zal natuurlijk pas duidelijk worden wanneer de serie eenmaal van start gaat.

Waar en wanneer te zien?


Daredevil: Born Again zou in eerste instantie in de lente van 2024 in première gaan op Disney+. Door de staking is dit naar een later, vooralsnog onbekend tijdstip verschoven.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen