search
Deze populaire sport comedy serie uit 2010 maakt een overweldigende comeback
Series / Nieuws

Deze populaire sport comedy serie uit 2010 maakt een overweldigende comeback

Deze hitserie uit 2010 komt terug: beter en groter dan ooit

2010 was een belangrijk jaar voor serieliefhebbers. Dat was namelijk het jaar dat hitseries zoals The Walking Dead, Sherlock en Justified uitkwamen. Ook was het het jaar van Blue Mountain State.

Blue Mountain State volgt het leven van drie eerstejaars studenten die in het American football team van de universiteit Blue Mountain State zitten. Terwijl ze hun studentenleven volop benutten met dates, sport en grappen, leren ze enkele belangrijke lessen over het leven en over vriendschap.

Een vervolg


Nu is bekendgemaakt dat er een vervolg ontwikkeld zal worden. Naar verwachting zullen alle hoofdrolspelers (Alan Ritchson, Darin Brooks en Chris Romano) terugkeren als hun oude personages.

De onderhandelingen met de acteurs zijn nog in volle gang, wat tegelijk ook betekent dat de serie nog niet volledig gepland is. Ook is nog onduidelijk hoe groot de betrokkenheid van de originele Blue Mountain State-acteurs zal zijn.

Een andere setting


Toen de serie in 2010 uitkwam, waren de drie hoofdrolspelers rond de 30 jaar oud. Dit was al redelijk aan de oude kant om eerstejaars studenten te spelen, maar nu ze allemaal 10 jaar ouder zijn, zal de setting compleet veranderd moeten worden.

Bekijk op instagram


Ondanks deze aanpassing is dit misschien wel het beste moment voor het vervolg. Zowel Brooks als Romano hebben een goede carrière gehad na Blue Mountain State, maar geen van beiden is zo bekend geworden als Ritchson.

Bekendheid


Ritchson heeft veel bekendheid gemaakt met zijn huidige projecten zoals Reacher, Ordinary Angels en The Ministry of Ungentlemanly Warfare. Dit betekent dat Ritchson volop in de spotlight staat en al zijn fans willen hem natuurlijk opnieuw zien in zijn iconische rol als Thad Castle op Prime Video.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen