search
Start slotseizoen 'Star Trek: Discovery' officieel bekendgemaakt, samen met nieuwe trailer
Series / Trailer

Start slotseizoen 'Star Trek: Discovery' officieel bekendgemaakt, samen met nieuwe trailer

Paramount+ komt met de specifieke datum waarin het laatste seizoen van start gaat.

Star Trek: Discovery heeft jammer genoeg de gebruikelijke zeven seizoenen in de Star Trek-franchise niet gehaald. Seizoen 5 is het laatste, maar zeker niet het minste seizoen.

Eerder was al bekend dat de serie in 2024 zou eindigen, en Paramount+ komt nu met de tweede trailer én de startdatum. Op 4 april aanstaande zullen de eerste twee afleveringen in de VS te zien zijn op Paramount+.

Episch einde


Star Trek: Discovery belooft een episch einde te hebben. Kapitein Michael Burnham (Sonequa Martin-Green) en haar bemanning reizen door de melkweg op zoek naar een geheimzinnige kracht. Deze mag niet in de handen van figuren vallen die duistere bedoelingen hebben.

In de trailer wordt niet zo heel veel onthuld over de verhaallijn, wel staat de clip duidelijk in het teken van afscheid. Alle bekende gezichten komen nogmaals voorbij.

Onderdeel van de erfenis


Martin-Green liet zich niet onbetuigd wat het einde van de populaire scifi-serie betreft. De actrice zei hierover het volgende: "Ik kan nauwelijks geloven dat er een einde komt aan dit avontuur. Ik voel me gezegend dat ik kapitein Michael Burnham heb mogen spelen en onderdeel uitmaak van de erfenis van 'Star Trek'. Helemaal met zo'n getalenteerde bezetting en crew naast me"."Ook bedank ik de geweldige showrunners en producenten. Als een familie hebben we de nalatenschap van 'Star Trek' weer verder de toekomst in geholpen," aldus de actrice.

Waar en wanneer te zien?


Star Trek: Discovery kun je bekijken op SkyShowtime.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen