search
Disney+ brengt deze week het veelbelovende 'Shogun' en 4 andere hitseries
Series / Nieuws

Disney+ brengt deze week het veelbelovende 'Shogun' en 4 andere hitseries

Kijk deze week naar futuristische actie, fictionele actie en historische actie op Disney+.

Hieronder het wekelijkse overzicht met de drie meest opvallende series uitgelicht, inclusief trailer.


Shôgun


Verschijnt op: Dinsdag 27 februari | Release: Seizoen 1 - aflevering 1-2 | Genre: Avontuur / Drama / Geschiedenis | Kijk op: Disney+

In het Japan van het jaar 1600 vecht Lord Yoshii Toranaga voor zijn leven wanneer zijn vijanden in de Raad van Regenten zich tegen hem keren, totdat een mysterieus Europees schip strandt nabij een vissersdorpje.
Star Wars: The Bad Batch


Verschijnt op: Woensdag 28 februari | Release: Seizoen 3 - aflevering 4 | Genre: Animatie / Actie / Avontuur | Kijk op: Disney+

Er zijn maanden verstreken sinds de gebeurtenissen op Kamino en de Bad Batch zet zijn reis door het Keizerrijk voort na de val van de Republiek. Ze ontmoeten zowel nieuwe als oude vrienden en vijanden op hun enerverende missies als huurlingen, waarbij ze onverwachte en gevaarlijke locaties aandoen.
Ishura


Verschijnt op: Woensdag 28 februari | Release: Seizoen 1 - aflevering 9 | Genre: Animatie / Actie / Avontuur | Kijk op: Ishura

De Demonenkoning, die de hele wereld met angst had vervuld, werd verslagen. De naam en het bestaan van de held die deze prestatie heeft geleverd, blijft echter een mysterie. Nu het tijdperk van angst voorbij is, begint het gevecht om de ultieme held te kronen.
Overige series nieuw op Disney+


Hieronder de overige series die deze week op Disney+ verschijnen.

27 februari: Synduality Noir (seizoen 1 - aflevering 20) - Animatie / Actie / Avontuur - Het is het jaar 2242. Kanata wil een Drifter worden. Hij ontmoet Noir, een defecte Magus zonder herinneringen. Omdat Noir uitblinkt in het vechten tegen de Enders, kiest Kanata haar als partner en ontdekt hij wat ervoor nodig is om een Drifter te worden.

28 februari: Undead Unluck (seizoen 1 - aflevering 12) - Animatie / Actie / Avontuur - Andy, een Negator met de gave 'ondood', is al lange tijd op zoek naar iemand met de gave om hem een werkelijke dood te bezorgen. Fuko Izumo zorgt voor onheil in haar naaste omgeving door haar gave 'ongeluk'.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen