search

Ons nieuws van maandag 26 oktober 2015

ABC trekt stekker uit Blood & Oil
Series / Nieuws

ABC trekt stekker uit Blood & Oil

Bloed en olie geen geslaagde succesformule voor tv-serie.

Bloed en olie mixen blijkt geen succesformule te zijn voor een goede serie, althans niet wanneer ze nauwelijks kijkers aan zich weet te binden. De Hollywood Reporter heeft bekend gemaakt dat ABC er voor heeft gekozen om de Blood & Oil serie te schrappen. De serie wordt bijgevolg teruggebracht van dertien naar tien afleveringen, maar zal wel nog worden afgerond.

In Blood & Oil zien we Don Johnson in de huid kruipen van een rijke oliebaron terwijl Chace Crawford een ambitieuze jongeman is die de Amerikaanse droom probeert na te jagen. De serie speelt zich af ten tijde van de grootste "oil boom" in de Amerikaanse geschiedenis. Ze werd in de Verenigde Staten uitgezonden op zondagavond tussen Once Upon a Time en Quantico. Het debuut van Blood & Oil was evenwel slechts goed voor 6,3 miljoen kijkers. Het aantal daalde met iedere aflevering aanzienlijk tot een povere 3,5 miljoen kijkers. Uiteindelijk besliste ABC op basis van deze cijfers dat er te weinig potentieel in het project stak om er nog verder mee te gaan.

In Blood & Oil was er naast Don Johnson en Chace Crawford ook een rol weggelegd voor Scott Michael Foster (Chasing Life), Rebecca Rittenhouse (Red Band Society) en Amber Valletta (Revenge).

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Eerste blik op Killer Frost in 'The Flash'
Series / Nieuws

Eerste blik op Killer Frost in 'The Flash'

Danielle Panabaker heeft een gemeen alter ego.

Bovenstaande afbeelding is de eerste blik die we hebben op het schurkachtige alter ego van Danielle Panabakers Caitlin Snow in The Flash. Ze heet Killer Forst en is bepaald geen onvriendelijke dame, die in toekomstige afleveringen een rol gaat spelen. Eerder was er al een flits van het personage te zien in de finale van het eerste seizoen, Fast Enough, maar nu is er dus een eerste duidelijke blik vrijgegeven.

Panabaker vertelde ook wat over het passen van het kostuum: "Ik ben en meisje dat ervan houdt zich te verkleden. We begonnen een paar maanden geleden met werken aan de look, lang voordat de opnames daadwerkelijk weer begonnen. Ons pak bestond uit één deel, zoals dat van Catwoman, maar dat voelde niet goed. Dus veranderden we het. Nu is het een topje en een erg coole leren broek. En het haar is geweldig; het begon als een korte elfjespruik, maar we bleven maar meer haar toevoegen. Het is geweldig en ik kijk er echt naar uit."

Gezien het feit dat de serie op dit moment alternatieve universa bekijkt, is de kans groot dat we Killer Frost snel gaan zien.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Showrunner over de dood van [...] in 'The Walking Dead'
Series / Nieuws

Showrunner over de dood van [...] in 'The Walking Dead'

Is het echt?

De vorige nieuwe aflevering van AMCs The Walking Dead leek een van zijn personages dood te hebben gemaakt. In een statement vertelde showrunner Scott Gimple over de dood van het personage en of het echt is of niet. Let dus op: vanaf hier volgen grote spoilers! Verder lezen kan onder de afbeelding.



We zagen aan het einde van de aflevering Glenn (Steven Yeun) omringd worden door heel veel Walkers. Hij leek uiteindelijk levend verslonden te worden. De mogelijkheid bestaat echter dat Glenn de gebeurtenissen op de een of andere manier de boel overleefd heeft. In onderstaand statement, dat vrijgegeven werd tijdens de nabespreking van de aflevering, Talking Dead, gaat Gimple in op dat nieuws.

"Beste fans van The Walking Dead. Dit is een moeilijk verhaal om te vertellen en toen we planden het te gaan vertellen, wisten we dat onze vrienden van 'Talking Dead' er met jullie over zouden praten. En wetende dat jullie er allemaal over zouden praten en er gevoelens over zouden hebben, wist ik dat we er iets over zouden moeten vertellen. Onze stilte zou anders iets kunnen vertellen dat we daar niet mee bedoelden. Dus ik zeg dit: we zullen Glenn, een versie van Glenn, of delen van Glenn, opnieuw zien, of dat nou in een flashback of in het huidige verhaal is, om het verhaal af te ronden."

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Goed bekeken 'Limitless' krijgt volledig seizoen
Series / Nieuws

Goed bekeken 'Limitless' krijgt volledig seizoen

Serie over NZT-drugs zorgt ervoor dat de serie de op één na best bekeken nieuwe serie is.

CBS heeft het eerste seizoen van Limitless uitgebreid naar 22 afleveringen. De serie is op dit moment de op één na best bekeken nieuwe tv-serie, NBC's Blindspot staat op de eerste stek.

"We zijn dolblij om te zien hoe Limitless iedere week een creatieve vooruitgang boekt en zich weet te onderscheiden door de manier waarop het verhaal wordt verteld, aldus CBS Entertainment-baas Glenn Geller. "Het heeft een sterke start gemaakt in een competitieve omgeving."

Limitless, gebaseerd op de gelijknamige film uit 2011 welke al gebaseerd was op het boek 'The Dark Fields', trekt op dit moment via verschillende (online) CBS-kanalen 11,4 miljoen kijkers. De hoofdrol wordt gespeeld door Jake McDorman en Bradley Cooper, die de hoofdrol speelde in de film, duikt soms op in gastoptredens. Morgen wordt de zesde aflevering "Side Effects May Include…" uitgezonden.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.