Eerste blik op Killer Frost in 'The Flash'

Eerste blik op Killer Frost in The Flash

Danielle Panabaker heeft een gemeen alter ego.

Jim Pedd, 26 oktober 2015 12:36

Bovenstaande afbeelding is de eerste blik die we hebben op het schurkachtige alter ego van Danielle Panabakers Caitlin Snow in The Flash. Ze heet Killer Forst en is bepaald geen onvriendelijke dame, die in toekomstige afleveringen een rol gaat spelen. Eerder was er al een flits van het personage te zien in de finale van het eerste seizoen, Fast Enough, maar nu is er dus een eerste duidelijke blik vrijgegeven.
Panabaker vertelde ook wat over het passen van het kostuum: ”Ik ben en meisje dat ervan houdt zich te verkleden. We begonnen een paar maanden geleden met werken aan de look, lang voordat de opnames daadwerkelijk weer begonnen. Ons pak bestond uit één deel, zoals dat van Catwoman, maar dat voelde niet goed. Dus veranderden we het. Nu is het een topje en een erg coole leren broek. En het haar is geweldig; het begon als een korte elfjespruik, maar we bleven maar meer haar toevoegen. Het is geweldig en ik kijk er echt naar uit.”

Gezien het feit dat de serie op dit moment alternatieve universa bekijkt, is de kans groot dat we Killer Frost snel gaan zien.

Lees meer over: The flash, killer frost, Danielle panabaker, caitlin snow, fast enough, serie, kostuum

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws