search
De drie grootste bioscoopfilms uit december kijk je nu thuis op de buis
Films / Netflix Kijktip

De drie grootste bioscoopfilms uit december kijk je nu thuis op de buis

De drie grote Warner Bros.-films uit december kun je nu al thuis streamen.

Afgelopen december leek een echte grote kaskraker te ontbreken. Vooraf was namelijk al duidelijk dat het publiek niet enorm uitkeek naar Aquaman and the Lost Kingdom. Warner Bros. stuurde daarom nog twee grotere producties naar het witte doek.

In beide gevallen ging het om een musicalfilm. De eerste was Wonka met Hollywood-groeibriljant Timothée Chalamet die deze week het witte doek verrijkt met Dune: Part Two. De andere is The Color Purple, die in de States in december verscheen en in Nederland in januari.

Nu thuis


Vanaf vandaag zie je Aquaman and the Lost Kingdom op HBO Max en daarmee heb je de kans op de laatste film in het DC Extended Universe thuis op de buis te kijken. Op onder andere Pathé Thuis is The Color Purple verschenen als Video on Demand, voorlopig als premium uitgave.

Ook Wonka kijk je op Video on Demand op onder andere Pathé Thuis. Vanaf 8 maart staat de uiteindelijke kaskraker van de decembermaand ook op HBO Max.

Migration


Een vierde kaskraker is de animatiefilm Migration alias Vogelvlucht. Deze film van Illumination staat vanaf 18 maart op Pathé Thuis als premium uitgave.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen