search
Dit is de beste sportserie van dit moment, gewoon te streamen op Netflix
Series / Nieuws

Dit is de beste sportserie van dit moment, gewoon te streamen op Netflix

Documentaireserie op Netflix geeft kijkers een kijkje in het heftige leven van enkele topquarterbacks in Amerika.

Er is niets beter dan jezelf helemaal verliezen in een spannende wedstrijd. Met één oog op de bal en een andere op het scorebord; wie gaat er winnen? Misschien is er toch wel iets dat beter is dan dat: een spannende serie over sporten kijken.

Topatleten staan bekend om hun doorzettingsvermogen en vastberadenheid. Deze karaktereigenschappen, in combinatie met hun fysieke kracht, maken topsporters tot enkele van de sterkste mensen. Er zijn talloze series die over het leven van sporters gaan, maar welke is het beste?

American football


In februari van 2023 was de hitserie Quarterback aangekondigd en een paar maanden later was de gloednieuwe documentaire te streamen op Netflix.

Quarterback vertelt het verhaal van quarterbacks Patrick Mahomes (Kansas City Chiefs), Kirk Cousins (Minnesota Vikings) en Marcus Mariota (Atlanta Falcons). Kijkers kunnen dankzij de microfoons die de quarterbacks droegen, een kijkje nemen in het leven van een topsporter.

National Football League


Netflix heeft voor deze documentaire samengewerkt met The National Football League om zo een zo echt mogelijk beeld te schetsen van het harde en glorieuze momenten van de quarterbacks.De serie heeft heel positieve reacties gekregen. Zo heeft Quarterback een Rotten Tomatoes score van 89% (op het moment van schrijven). Op IMDb wordt de serie beloond met een 8/10.

Te streamen op Netflix


De documentaire bestaat tot nu toe uit 1 seizoen met acht afleveringen en is te streamen op Netflix.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen