search
Nieuwe gezichten in 'Outlander'-prequel 'Blood of My Blood': vier grote sterren versterken de cast
Series / Nieuws

Nieuwe gezichten in 'Outlander'-prequel 'Blood of My Blood': vier grote sterren versterken de cast

Blood of My Blood versterkt de cast met vier acteurs die in de voetsporen moeten treden van grote Outlander-sterren.

In 2014 kwam Outlander uit en al snel groeide deze serie uit tot een ware hitserie. Outlander werd telkens uitgebreid met een nieuw seizoen en nu wordt de franchise nóg groter met de nieuwe prequel, Outlander: Blood of My Blood.

Vorig jaar werd bevestigd dat seizoen 8 het laatste seizoen zal zijn van Outlander. Hierdoor is er meer druk komen te liggen op de nieuwe prequel, maar met deze 4 toevoegingen aan de cast moet alles helemaal goedkomen.

De nieuwe cast


Blood of My Blood focust op het liefdesleven van de ouders van Jamie Fraser, namelijk Brian Fraser en Ellen Mackenzie. En volgens showrunner en uitvoerend producent Matthew B. Roberts zullen er veel namen en gezichten zijn "die Outlander-fans zullen kennen en herkennen."

De bekende personages uit Outlander zullen in de prequel tot leven gebracht worden door Rory Alexander (Pistol), Sam Retford (Ralph & Katie), Seamus McLean Ross (Payback) en Conor MacNeill (The Tourist).

De personages


Alexander brengt de jonge Murtagh Fitzgibbons Fraser tot leven. Retford speelt in de rol van Dougal MacKenzie en McLean Ross zal schitteren als oudere broer Colum MacKenzie. Als laatste zal MacNeill de rol van Ned Gowan op zich nemen.Showrunner Roberts liet weten dat het team "het geweldig vindt om de cast van seizoen één uit te breiden van enkele bekende personages uit het Outlander-universum."

Netflix


Blood of My Blood heeft nog geen officiële verschijningsdatum, maar alle seizoenen van Outlander zijn te streamen op Netflix.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen