search
Bijzonder gedreven acteur uit 'Avatar: The Last Airbender' bekeek de originele reeks maar liefst 26 keer
Series / Nieuws

Bijzonder gedreven acteur uit 'Avatar: The Last Airbender' bekeek de originele reeks maar liefst 26 keer

Deze Avatar-ster dook helemaal in de originele serie om zich voor te bereiden op zijn rol.

De nieuwe Netflix-serie Avatar: The Last Airbender is een enorm groot succes en één van de beste series op de streamingdienst. Avatar-ster Gordon Cormier liet weten hoe hij zich voorbereid heeft op deze hitserie.

Avatar: The Last Airbender is vooral zo populair geworden, doordat de serie trouw blijft aan het bronmateriaal. De showrunners vonden het dan ook extra belangrijk om bepaalde elementen uit de originele serie terug te laten komen of zich daardoor te laten inspireren.

Gordon Cormier


Cormier speelt in de rol van Aang en er rustte dan ook een heel belangrijke taak op zijn schouders, vooral ook omdat de vorige live-action Avatar niet hele positieve reacties had gekregen.

Om ervoor te zorgen dat Avatar: The Last Airbender een groot succes zou worden, heeft de acteur zich goed voorbereid. In een interview met The Hollywood Reporter liet Cormier weten wat hij gedaan heeft voor zijn rol.

De voorbereiding


Hij verklapte dat hij de originele serie tientallen keren heeft gekeken om zich voor te bereiden op zijn rol: "Ik heb [de animatieserie] 26 keer bekeken, omdat ik een groot fan was geworden."Het komt wel vaak voor dat een acteur het bronmateriaal bekijkt om zich voor te bereiden, maar voor Cormier was dat niet helemaal het geval. Hij onthulde namelijk: "Ik heb er niet eens echt naar gekeken om mijn personage te bestuderen, alleen de eerste keer. Daarna heb ik het opnieuw bekeken voor de lol, en nog een keer en nog een keer."

Netflix


Doordat Cormier de serie zo vaak heeft gezien, heeft hij zijn personage echt goed leren kennen en is het hem gelukt om het verhaal van Aang om te zetten in een duistere live-action op Netflix.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen