search
De nieuwe serie 'Pact met de Duivel' is vanaf vrijdag te zien op Prime Video
Series / Nieuws

De nieuwe serie 'Pact met de Duivel' is vanaf vrijdag te zien op Prime Video

Een enorm proces in de Nederlandse rechtbank over zeven moorden, vijf moordpogingen en tien verdachten.

Prime Video komt aankomende vrijdag met een nieuwe Nederlandse docureeks over een zaak die duurde van 2007 tot 2017: de Passage-zaak. Ben je dol op misdaad, dan is dit zeker een reeks die je niet wil missen.

De Passage-zaak is de voorloper van het Marengo-proces en er zijn veel vragen over de gang van zaken tijdens het proces: Is het proces in de rechtbank wel eerlijk verlopen? En is de inzet van kroongetuigen geoorloofd in dit geval?

Pact met de Duivel


De docuserie volgt een van de grootste justitiële onderzoeken naar een reeks van liquidaties in de Amsterdamse onderwereld. Er waren zeven moorden, vijf moordpogingen en tien verdachten.

In de docuserie zien we beelden die uitgezonden werden op de Nederlandse televisie en er zijn interviews met onder andere minister van Justitie Dilan Yeşilgöz. De dochter van de tot levenslang veroordeelde Dino Soerel werkte mee aan de reeks.

Vrijdag te zien


De zesdelige docuserie Pact met de Duivel met de voice-over van Ewout Lowie kun je vanaf aankomende vrijdag 1 maart kijken op Prime Video. Hieronder zie je de recente trailer.



foto: Amazon MGM Studios / Peet Gelderblom
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen