search
'The Rings of Power': eindelijk een nieuwe update over het langverwachte tweede seizoen
Series / Nieuws

'The Rings of Power': eindelijk een nieuwe update over het langverwachte tweede seizoen

De showrunners J.D. Payne en Patrick McKay tekenen een exclusief contract met Amazon MGM Studios.

Prime Video vernieuwde The Rings of Power al vrij snel nadat het eerste seizoen in première ging. Verder konden de opnames van seizoen 2 gewoon doorgaan tijdens de Hollywoodstaking. De acteurs in de serie vielen namelijk onder de Britse acteursvakbond.

Vervolgens viel er een radiostilte die onlangs eindelijk geëindigd is. De showrunners Payne en McKay hebben namelijk een exclusieve overeenkomst voor drie jaar afgesloten met Amazon MGM Studios. Tegelijkertijd werd bekendgemaakt dat het nieuwste seizoen dit jaar nog te zien zal zijn.

Creatieve geesten


Het tweetal is niet alleen showrunner, zij zijn daarnaast ook nog eens uitvoerend producent van de serie. Payne en McKay begonnen ongeveer vijf-en-een-half jaar geleden bij Amazon MGM Studios, waar Prime Video onder valt.

Hogerhand is duidelijk zeer tevreden over hun werk. Vernon Sanders, Hoofd Televisie zei hierover het volgende: "We zijn verheugd om de samenwerking met deze briljante, creatieve geesten voort te kunnen zetten".

Opzet derde seizoen


Hoewel dit natuurlijk positieve berichten zijn, betekent dit nog niet dat er ook een derde seizoen komt. Wél werd aanvullend bericht dat Payne en McKay al bezig zijn met de opzet voor seizoen 3 van The Rings of Power.

Bekijk op instagram


Tot slot gaf men aan dat, mocht er nog een vervolgseizoen komen, de productie zich van de Bray Studios zal verplaatsen naar de Shepperton Studios. We houden jullie uiteraard op de hoogte omtrent het verdere verloop. Kijk in de tussentijd The Rings of Power op Prime Video.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen