search
De spin-off van 'Suits' heeft nu ook de vrouwelijke hoofdrol gecast
Series / Nieuws

De spin-off van 'Suits' heeft nu ook de vrouwelijke hoofdrol gecast

Het advocatenkantoor Black Lane krijgt naast Ted en Rick nu ook Erica in het team.

Na de doorstart van Suits op Netflix kwam het Amerikaanse NBC al snel met het idee voor een spin-off. Oorspronkelijke maker Aaron Korsh gaf al aan dat Suits: LA was verkast naar de Westkust van de VS. Daarnaast zal de serie nieuwe personages bevatten.

Stephen Amell speelt de hoofdrol van Ted Black, die samen met Rick Dodsen (Josh McDermitt) het advocatenkantoor Black Lane opricht. Variety bericht nu dat de vrouwelijke hoofdrol gespeeld zal worden door Lex Scott Davis, die we eerder al zagen in Florida Man.

Gewiekst


Haar personage Erica Rollins wordt omschreven als een "gewiekste rijzende ster" in de wereld van de advocatuur in Los Angeles. Hiermee zijn de drie hoofdrollen voor de pilot-aflevering compleet.

De moederserie Suits had destijds een vaste bezettng van zes personages. Als de pilot-aflevering tot een volledig seizoen leidt dan bestaat de kans dat er nog personages toegevoegd zullen worden.

Gevarieerd


Scott Davis' acteerervaring is behoorlijk gevarieerd. Ze heeft ervaring met diverse genres en dit betreft zowel tv als film. Naast de serie Florida Man was zij ook te zien in The L-Word: Generation Q, de komische dramaserie Rebel en Training Day. Een aantal van de films waarin Scott Davis te zien was zijn The First Purge en Superfly.

Bekijk op instagram


In de tussentijd kun je Suits streamen op Netflix.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen