search
Deze 'The Tourist'-ster moest overgeven op set: "Ik was doodop"
Series / Nieuws

Deze 'The Tourist'-ster moest overgeven op set: "Ik was doodop"

Door slechte communicatie over het filmschema kwam deze The Tourist-acteur in een heftige situatie.

Vaak lijkt het werk van acteurs de perfecte baan, maar soms kan het een ware nachtmerrie zijn. Acteurs en actrices gaan vaak door totdat ze écht niet meer kunnen en dan nog een stukje verder. Dat is ook wat deze The Tourist-ster heeft meegemeaakt.

The Tourist vertelt het verhaal van een Ierse man (Jamie Dornan) die ontwaakt met heftig geheugenverlies in Australië. Samen met een lokale vrouw (Danielle Macdonals als Helen Chambers) probeert hij de mysteries van zijn leven te ontrafelen. Ze ontdekken beetje bij beetje zijn duistere verleden.

Actie-scènes


Er zijn veel intense scènes in The Tourist en dat brengt enkele moeilijkheden met zich mee. Dornan vertelde aan Digital Spy dat hij pas heel laat het schema kreeg: "Producties hebben er een hekel aan om acteurs schema's te geven. Je bent letterlijk de laatste persoon die schema's krijgt. Het is een nachtmerrie."

Dit zorgde echter wel voor een groot probleem voor Dornan, aangezien er een opeenvolging van fysiek intensieve scènes achter elkaar gepland waren. Dit zorgde ervoor dat de acteur "doodop" was.

Doodop


Dornan liet weten dat hij heel hard voor deze scènes getraind heeft, maar dat het "heel zwaar" was. Bovendien was er op dat moment een hittegolf, waardoor het trainen nog zwaarder werd.Het zwaarste was de halsdoek die om Dornans nek geknoopt was: "Dat ding zat strak om mijn nek en het voelde echt alsof ik dood ging. Dat was een moeilijke start van de shoot."

Om het allemaal nóg een beetje erger te maken, moest de acteur ook nog overgeven toen er een bloederig nepvarken naar hem gegooid werd.

HBO


Stream The Tourist op HBO Max.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen