search
Fans haten deze 'The Big Bang Theory'-aflevering, maar het is de favoriet van Mayim Bialik
Series / Nieuws

Fans haten deze 'The Big Bang Theory'-aflevering, maar het is de favoriet van Mayim Bialik

Er is veel controverse rondom deze aflevering, maar Mayim Bialik is het hier mee oneens: "Het was speciaal voor mij".

Het komt wel vaker voor dat fans van een serie een hekel hebben aan een bepaald element van die serie. Dat kan een acteur zijn, een personage, een verhaal of zelfs een hele aflevering.

The Big Bang Theory heeft een aflevering die door iedereen gehaat wordt. Deze controversiële aflevering is The Opening Night Excitation in seizoen 9.

Controversieel


In deze aflevering slapen Amy (Bialik) en Sheldon (Jim Parsons) voor het eerst met elkaar. Het duurde hiervoor ongeveer 3 jaar voordat het duo hun eerste zoen had en daarna nog twee jaar tot deze aflevering.

Fans hebben problemen met de manier waarop de seksualiteit van Sheldon geportretteerd werd, vooral omdat Parsons openlijk homoseksueel is. Bovendien is niet iedereen het eens met dat Sheldon hyperseksueel werd afgebeeld in de pilot, maar zowat het omgekeerde in de rest van de serie.

De favoriet van Mayim Bialik


Bialik deelt deze haat van de fans voor de aflevering echter totaal niet. Voor haar was het namelijk een heel speciale aflevering."Het was heel bijzonder, omdat het zo verborgen was. We namen iets monumentaals voor Sheldon en deze relatie, maar het werd geen vulgaire of komische aflevering. Dat was heel speciaal voor mij", liet de actrice weten aan USA Today.

Te streamen op HBO Max


The Big Bang Theory is te streamen op HBO Max.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen