search
Verfrissende uitbreiding: 'The Last of Us' seizoen 2 krijgt 4 nieuwe castleden bij HBO Max
Series / Nieuws

Verfrissende uitbreiding: 'The Last of Us' seizoen 2 krijgt 4 nieuwe castleden bij HBO Max

HBO breidt de wereld van de serie uit met nieuwe en belangrijke personages.

De populaire serie gebaseerd op de gelijknamige videogamefranchise, The Last of Us, maakt zich op voor het tweede seizoen en HBO heeft vier nieuwe acteurs gecast met een goede staat van dienst.

Acteurs Danny Ramirez, Ariela Barer, Tati Gabrielle en Spencer Lord sluiten zich bij de al eerder aangekondigde lichting nieuwe acteurs aan voor het komende seizoen, waaronder Catherine O'Hara en Kaitlyn Dever.

Dokters en soldaten


In het tweede seizoen zal Ramirez, bekend van Top Gun: Maverick, The Falcon and the Winter Soldier, de rol van Manny vertolken, een loyale soldaat wiens zonnige voorkomen zijn angst verbergt om zijn vrienden teleur te stellen. Barer (Runaways) vertolkt de rol van Mel, een jonge arts die vastbesloten is levens te redden te midden van oorlog en stammenstrijd.

Gabrielle (You, The 100) speelt Nora, een militaire arts die worstelt met haar verleden. Lord (Family Law) zal Owen vertolken, een zachtaardige ziel in een strijdlustig lichaam die vecht tegen een vijand die hij weigert te haten.

Overleven tussen de schimmels


The Last of Us speelt zich af twintig jaar na de vernietiging van de moderne samenleving. Het eerste seizoen volgde Joel (Pedro Pascal) en Ellie (Bella Ramsey) op hun reis uit een quarantainezone dwars door wat overblijft van de Verenigde Staten, waar ze op elkaar zijn aangewezen om de reis te overleven.



Kijk alle afleveringen van The Last of Us op HBO Max.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen