Nathan Darrow wordt Mr. Freeze in tweede seizoen Gotham

Nathan Darrow wordt Mr. Freeze

Bodyguard uit House of Cards kruipt in de huid van legendarische Mr. Freeze.

Geoffrey Ketels, 28 oktober 2015 14:59

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Nathan Darrow, in het bijzonder bekend omwille van zijn rol als bodyguard in het populaire House of Cards maakt zijn opwachting in de Batman prequel saga van Fox Gotham. In het tweede seizoen van Gotham kruipt Darrow in de huid van Victor Fries (beter bekend als Mr. Freeze). John Stephens had er alvast het volgende over te zeggen; "In december maakt Mr. Freeze voor het eerst zijn opwachting in Gotham. In het bijzonder afleveringen 12 en 13 staan volledig in het teken van dit personage".
De officiële omschrijving van het personage laat verder weinig aan de verbeelding over; "Ondanks het feit dat Victor Fries erg slim is en bijzonder capabel blijkt in zijn werk als vooraanstaande ingenieur blijkt hij toch een probleem te hebben met het communiceren met anderen. De enige uitzondering is zijn vrouw Nora. Jammer genoeg blijkt Nora ten prooi te vallen aan een terminale ziekte waarna Fries zijn wereld ziet instorten. De liefde van Fries voor zijn vrouw kent geen grenzen en terwijl haar conditie slechter wordt probeert hij uit te zoeken hoe hij haar voor ze doodgaat kan invriezen. Deze indrukwekkende zoektocht ligt aan de basis van de transformatie in de legendarische DC slechterik Mr. Freeze."

Het lijkt Darrow momenteel voor de wind te gaan. Buiten zijn optreden in het tweede seizoen van Gotham maakt hij immers ook zijn opwachting in de HBO serie Wizard of Lies. Daarnaast wist hij een rol te verwerven in de opkomende Showtime serie Billions.

Bron: TVline.com

Lees meer over: Gotham, serie, Nathan Darrow, House of Cards

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws