search
De nieuwste thriller met Nicolas Cage staat nu op Netflix en trekt veel kijkers: "spannend en meeslepend"
Films / Netflix Kijktip

De nieuwste thriller met Nicolas Cage staat nu op Netflix en trekt veel kijkers: "spannend en meeslepend"

De spannende actiethriller Sympathy for the Devil met Nicolas Cage en Joel Kinnaman staat in de Netflix Top 10.

Nicolas Cage is weer wat meer in beeld in Hollywood. Hij krijgt meer grote rollen aangeboden, nadat hij jarenlang vooral in snelle en vaak onbekende producties te zien was. Zijn nieuwste thriller staat nu in de Netflix Top 10.

Op de achtste plaats komt Sympathy for the Devil namelijk binnen in de lijst. De film verscheen in 2023 nog in de bioscoop en haalde daar wereldwijd een bedenkelijke score van $160 duizend op, waarvan een kleine 40k afkomstig was uit Nederland.

Sympathy for the Devil


In Sympathy for the Devil - volgens Netflix spannend en meeslepend - van regisseur Yuval Adler (The Secrets We Keep) is ook een belangrijke rol weggelegd voor Joel Kinnaman, die eind 2023 nog te zien was in Silent Night van John Woo. Andere rollen komen van onder andere Alexis Zollicoffer en Cameron Lee Price.

In de actiethriller rijdt David Chamberlain alias "The Driver" (Kinnaman) naar het ziekenhuis voor de geboorte van zijn dochter. Hij belandt echter in een gewelddadig spel op leven en dood als een vreemdeling alias "The Passenger" (Cage) met een pistool in zijn auto stapt.

Top 10


De film komt binnen op de achtste plaats in de Netflix Top 10. Waarschijnlijk gaat de film nog wel wat plaatsjes stijgen, aangezien het zeker een aardig tussendoortje is. Op de IMDb staat de film op een 5,5 na bijna achtduizend stemmen.Wil je Sympathy for the Devil graag zien, dan vind je deze nu terug in de Netflix Top 10.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

We zijn benieuwd: staat Sympathy for the Devil hoog op jouw Netflix-kijklijst?

 • Ja

  45
  %
  1.000
  stemmen
 • Nee

  45
  %
  1.000
  stemmen

Aanbevolen artikelen