search
Grote doorbraak van Nederlandse filmmaker Halina Reijn wordt verwijderd van Netflix
Films / Netflix Kijktip

Grote doorbraak van Nederlandse filmmaker Halina Reijn wordt verwijderd van Netflix

Met de komische horrorthriller brak de Nederlandse filmmaker Halina Reijn door in Hollywood.

In 2019 leverde de Nederlandse actrice Halina Reijn al de mysteriethriller Instinct af. Haar goede vriendin Carice van Houten en namen als Marwan Kenzari en Marie-Mae van Zuilen schitterden in die film. Ruim een jaar geleden verscheen haar eerste Hollywoodfilm.

Met Bodies Bodies Bodies brak ze gelijk door. De komische horrorthriller draaide landelijk in de Noord-Amerikaanse bioscopen en haalde een nette $14 miljoen wereldwijd op.

Wees snel!


Wil je Bodies Bodies Bodies graag nog zien, dan moet je snel zijn. De film staat nog heel even op Netflix. 7 maart gaat de film offline. Dus wees snel en bekijk de film nog snel.

De horrorthriller deed het met een Certified Fresh 85 procent na 234 recensies uitstekend op de Tomatometer van Rotten Tomatoes. Het publiek gaf de film een prima 69 procent en de IMDb noteert een 6,2 na maar liefst 65 duizend stemmen.

Rijke twintigers


De film laat een groep rijke twintigers zien die bij elkaar komt in een afgelegen landhuis. De samenkomst ontaardt niet in een leuk feestje, maar in een "gezelschapsspel" in achterbaksheid, bedrog en moord.Je ziet Bodies Bodies Bodies, te zien op Netflix, rollen voor onder andere Amandla Stenberg, Maria Bakalova, Myha'la Herrold, Lee Pace en Pete Davidson.

Meer Reijn


Van Reijn zien we komende jaren meer Hollywoodproducties. Recent ronde ze de film Babygirl af met grote namen als Nicole Kidman, Harris Dickinson, Antonio Banderas en Jean Reno. Nu werkt ze aan de serie Lois & Varga met Rachel Brosnahan.

Bekijk op instagram
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen