search
Vergeet 'Wednesday': Deze supernatuurlijke serie is net zo goed
Series / Nieuws

Vergeet 'Wednesday': Deze supernatuurlijke serie is net zo goed

Deze ondergewaardeerde bovennatuurlijke serie is perfect om te kijken als je op zoek bent naar magie, actie en avontuur.

De nieuwe versie van Wednesday met Jenna Ortega in de hoofdrol heeft de interesse in bovennatuurlijke series weer aangewakkert bij veel fans. Terwijl iedereen aan het wachten is op seizoen 2 van de Netflix-serie, is het tijd om deze ondergewaardeerde bovennatuurlijke serie te kijken.

Wednesday is een groot succes geworden door de mix van mysterie, drama en shockerende momenten. Echter, hier is Wednesday niet uniek in en ook Nancy Drew weet als geen ander deze drie ingrediënten te mixen tot een fantastische serie.

Nancy Drew


Nancy Drew is gebaseerd op het gelijknamige boek van Edward Stratemeyer, een schrijver uit de 19e eeuw. Er waren al eerder series gemaakt over Nancy Drew, maar de versie uit 2019 is een fanfavoriet.

Nadat de achttienjarige Nancy Drew (Kennedy McMann) haar moeder is verloren, raakt ze verstrikt in het onderzoek naar de moord op Tiffany Hudson. Ze ontdekt een verband tussen deze moord en een oude cold case die ondertussen een legende is geworden. Terwijl ze de afschruwelijke moord op probeert te lossen, moet ze ervoor zorgen dat haar eigen geheimen niet aan het licht komen.

Cast en crew


McMann deelt het scherm met Leah Lewis (The Half of It), Maddison Jaizani (Versailles), Tunji Kasim (Nearly Famous) en Alex Saxon (The Fosters).



Nancy Drew krijgt een geweldige 86% op Rotten Tomatoes van de kijkers en dat is mede te danken aan makers Noga Landau, Josh Schwartz en Stephanie Savage.

Prime Video


Stream Nancy Drew op Prime Video.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen