search
Onverwachte veranderingen in deze meest aparte 'Supernatural' aflevering
Series / Nieuws

Onverwachte veranderingen in deze meest aparte 'Supernatural' aflevering

Deze aflevering van Supernatural was nóg aparter dan alle andere.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Veel bovennatuurlijke series proberen de grenzen van wat wel en niet kan op te zoeken en misschien wel te verleggen. Supernatural probeerde dit ook, maar soms werden de afleveringen net iets té apart.

De vreemdste aflevering van Supernatural is 'Ghostfacers' (seizoen 3, aflevering 13). De vreemdheid van deze aflevering komt zowel voor het narratief als de uitvoering. Supernatural was altijd al creatief met hun verhalen en de manier waarop deze verteld worden, maar aflevering 13 spant hiermee de kroon.

'Ghostfacers'


Aflevering 13 van seizoen 3 kwam in april 2008 uit, is geschreven door Ben Edlund en geregisseerd door Phil Sgriccia. Sgriccia werkte al vanaf seizoen 1 aan de serie en Edlund versterkte vanaf seizoen 2 de crew. Ze waren dus beiden al bekend met de unieke afleveringen van de serie.

In de aflevering 'Ghostfacers' bevinden Sam (Jared Padalecki) en Dean (Jensen Ackles) zich in een realityserie, genaamd Ghostfacers. Ze worden meegenomen in een gewelddadig avontuur dat hen meeneemt naar een verlaten landgoed, Morton Mansion. Hier komen ze erachter dat de realityserie niet te vergelijken is met andere series.

Uniek


Het aparte of het unieke aan deze aflevering is dat alles is gefilmd en verteld vanuit het perspectief van de amateuristische geestenjagers van de realityserie, Ed (A.J. Buckley) en Harry (Travis Wester).

Bekijk op instagram


Dit was nog niet eerder gedaan in de serie en gaf een totaal andere kijk op de acties van Sam en Dean.

Te streamen op HBO Max


Supernatural is te streamen op HBO Max.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen