search
Het is officieel: Een nieuwe 'John Wick'-serie in de maak na 'The Continental'
Series / Nieuws

Het is officieel: Een nieuwe 'John Wick'-serie in de maak na 'The Continental'

Regisseur Chad Stahelski deelde de eerste ideeën afgelopen november in de The Discourse podcast.

De John Wick-prequelserie The Continental had een publiekswaardering van 78% op de Tomatometer. Hoewel dit zeker een respectabele score is, was er ook kritiek.

Ian McShane, die Winston speelt in de films, vatte een en ander goed samen. De veteraan-acteur is van mening dat The Continental losstaat van de franchise. Deze kritiek wordt door vele fans beaamd.

Diepere verkenning


Deadline heeft bericht dat Lionsgate een nieuwe John Wick-serie heeft aangekondigd. Dit biedt een nieuwe kans voor de makers om de franchise uit te breiden.

Stahelski gaf in de podcast van november 2023 al aan dat hij het ziet zitten om een aantal afleveringen te regisseren. Hij is daarnaast geïnteresseerd in een diepere verkenning van de wereld van John Wick.

Op de voorgrond


Zo zou hij andere personages wat meer op de voorgrond doen treden. Stahelski: "Ja, ik vind Donnie [Yen] geweldig, net zoals Rina [Sawayama] en het personage the Tracker [Shamier Anderson]. De serie biedt de kans om die wereld verder uit te breiden. Het hoeft niet per se om John Wick zelf te gaan".



De makers zijn momenteel dus bezig om de serie verder vorm te geven. Of we John Wick, oftewel Baba Yaga, dus terugzien of niet, de nieuwste productie zal verbonden zijn aan de franchise zelf.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Er komt nog veel John Wick aan: leuk, of ben je ondertussen een beetje John Wick-moe?

  • Laat maar komen :)

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • John Wick-moe!

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen