search
Eindelijk op Disney+: het tweede seizoen van de hilarische sitcom 'Extraordinary' staat online
Series / Nieuws

Eindelijk op Disney+: het tweede seizoen van de hilarische sitcom 'Extraordinary' staat online

Seizoen 2 van de comedyserie 'Extraordinary' is nu te bekijken op Disney+.

Er is goed nieuws voor fans van de comedyserie Extraordinary. Seizoen 2 van de serie over superhelden is namelijk vanaf deze week te bekijken op Disney+.

Het eerste seizoen van Extraordinary verscheen op 25 januari 2023. De critics waren erg enthousiast, dus werd er nog voordat de serie in première ging een tweede seizoen besteld. Nu, iets meer dan een jaar later, is het tweede seizoen te streamen.

Op zoek naar superkrachten


Extraordinary is een Britse serie over superhelden. In de wereld van de serie kreeg iedere volwassene tien jaar geleden superkrachten. De 25-jarige Jen wacht echter nog steeds op die van haar.

Jen is op een punt gekomen dat ze iedere kracht zou accepteren. Ze moet zien te overleven in een grote en verwarrende wereld. Gewapend met enkel wat hoop, radeloosheid en haar huisgenoten, gaat Jen op zoek naar haar superkrachten.

Perfecte score


De rol van Jen wordt gespeeld door Máiréad Tyers. Daarnaast zien we Sofia Oxenham als haar beste vriendin Carrie die geesten kan oproepen, Bilal Hasna als huisgenoot Kash die de tijd kan terugdraaien en Luke Rollason als Jizzlord, een gedaanteverwisselaar die jarenlang Jens kat was.



Extraordinary heeft op Rotten Tomatoes een unieke score van 100% op de tomatometer. Ook het publiek is onder de indruk, want de publieksscore is 89%. Volgens de critics consensus is de serie "sympathiek en slim geconstrueerd".

Nieuwe avonturen


Het eerste seizoen van Extraordinary telde acht afleveringen. Dat is opnieuw zo is seizoen 2. Het tweede seizoen gaat direct verder waar de finale van seizoen 1 eindigde. Maar je kunt vooral ook nieuwe avonturen en onvoorziene omstandigheden verwachten.

Seizoen 2 van Extraordinary is te bekijken op Disney+.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen