search
De ideale serie voor liefhebbers van 'Outlander': mis dit historische drama niet
Series / Specials

De ideale serie voor liefhebbers van 'Outlander': mis dit historische drama niet

Periodedrama is de perfecte vervanger voor de populaire hitserie Outlander.

Outlander spant de kroon voor beste periode drama met een goed vleugje romantiek. Het is één van de meest populaire romantische series op dit moment, maar gelukkig zijn er nog veel meer series met dezelfde sfeer van geschiedenis, drama en romantiek.

Als je Outlander al vier keer hebt gezien, of als het nét niet de serie voor jou is, dan is dit de perfecte vervanging.

Poldark


Met vijf seizoenen en een sterrencast, waaronder Aidan Turner, Eleanor Tomlinson en Jack Farthing, is Poldark de perfecte vervanging voor Outlander.

Poldark speelt zich af in 1783 en volgt Ross Poldark (Turner) wanneer hij terug naar huis keert van de Amerikaanse Onafhankelijkheidsoorlog. Hij had echter nooit kunnen raden wat hem te wachten staat: zijn vader is overleden en zijn geliefde heeft hem verlaten.

Reviews


De serie laat zien hoe Ross zijn wil om te leven terugvindt wanneer de hele wereld zich tegen hem keert. De serie brengt meer dan de gemiddelde periode drama en dat wordt beloond met een 8,3/10 op IMDb.



Poldark is gebaseerd op de gelijknamige boekenreeks van schrijver Winston Graham en is tot leven gebracht door scriptschrijver Debbie Horsfield en producent Margaret Mitchell.

Te zien op…


In Nederland is Poldark te streamen op NL Ziet.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen