search
'The Witcher' seizoen 4: zo staat het ervoor, dit kun je verwachten en wanneer is de première eigenlijk?
Series / Nieuws

'The Witcher' seizoen 4: zo staat het ervoor, dit kun je verwachten en wanneer is de première eigenlijk?

De verguisde fantasyverfilming is na seizoen 3 onder de radar verdwenen, maar er speelt veel.

Je zou van pure gekkigheid niet eens meer over The Witcher berichten. De verfilming van Sapkowski's immens populaire boekenserie bleek voor velen een bittere teleurstelling. Nu Geralt van Rivia ook nog eens opnieuw is gecast zijn de zorgen zo mogelijk nog meer toegenomen.

Hoe het verder ook zit, feit is dat seizoen 4 inmiddels in volle gang is. De opnames gaan zeer binnenkort van start en Liam Hemsworth is druk bezig om de rol van Geralt te ontdekken. De uitvoerend producent gaf onlangs in een interview met Express Online aan dat hij het helemaal ziet zitten.

Draai vinden


Redanian Intelligence bericht dat de opnames voor het nieuwste seizoen in april van dit jaar van start gaan, en de verwachting is dat de productie tot en met november doorgaat. Eerder wisten we al dat Hemsworth zich helemaal suf traint.

Alle fitness heeft kennelijk tot het gewenste resultaat geleid. Uitvoerend producent Tomek Baginski heeft Hemsworth op de set gezien en was onder de indruk. Baginski: "Ik heb hem [Hemsworth] gezien terwijl hij geschminkt was als de Witcher, en ook in kostuum. Hij ziet er geweldig uit en we geven hem de kans om zijn draai te vinden met betrekking tot zijn rol".

Eerste test


Gelet op het productieschema zou een en ander betekenen dat The Witcher seizoen 4 in de zomer van 2025 te zien zal zijn. Volgens Redanian Intelligence zullen binnenkort echter de eerste beelden van Hemsworth online gezet worden. Als dit klopt dan zou dit de eerste test zijn om te zien hoe de fans op de 'nieuwe Geralt' reageren.



Het blijft nog even afwachten hoe de promotie aangepakt zal worden. In de tussentijd kun je The Witcher streamen op Netflix.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen