search
Liam Hemsworth "traint als een waanzinnige" voor 'The Witcher' seizoen 4
Series / Nieuws

Liam Hemsworth "traint als een waanzinnige" voor 'The Witcher' seizoen 4

Hoofdrolspelers geven een update over de toekomstige Geralt of Rivia.

Nu het laatste seizoen met Henry Cavill als Witcher Geralt is gestart, druppelen de eerste berichten binnen over zijn opvolger. Liam Hemsworth heeft vooralsnog geen interviews gegeven, maar zijn voorbereiding is er niet minder om.

In een interview met Games Radar+ gaven Joey Batey en Anya Chalotra aan dat ze contact hebben gehad met Hemsworth. Dit was via de mail, en kennelijk heeft de Australische acteur zich volledig op zijn rol gestort.

Boeken verslinden


Hemsworth heeft veel te bewijzen en hij lijkt dit maar al te goed te besefffen. Volgens zijn nieuwe collega Batey is hij bezig met een behoorlijk heftig fitnessregime. Batey: "Ik heb contact met hem [Hemsworth]. Dit is via email, en we wisselen favoriete quotes uit uit de boekenserie. Het is natuurlijk niet aan mij om hem advies te geven wat de rol van Geralt betreft. Maar hij gaat er helemaal voor, hij traint als een waanzinnige en verslindt de boeken".

Anya Chalotra voegt hier aan toe dat zij de Australiër een korte email heeft gestuurd "om hem succes te wensen". Vooralsnog hebben de castleden nog niet officieel kennisgemaakt, aangezien de opnames voor het vierde seizoen nog niet gestart zijn.

Mettertijd zal Hemsworth natuurlijk zelf aan het woord komen over zijn rol. De tijd zal uiteindelijk uitwijzen of hij de fans voor zich zal weten te winnen. Kijk het eerste gedeelte van seizoen 3 van The Witcher op Netflix. Het tweede gedeelte is vanaf 27 juli te bekijken.

Bekijk op instagram




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen