search
Hij krijgt de volle 100% op Rotten Tomatoes, maar bijna niemand heeft deze Netflix-serie gezien
Series / Specials

Hij krijgt de volle 100% op Rotten Tomatoes, maar bijna niemand heeft deze Netflix-serie gezien

De mysterieuze Netflix-original 'The Order' gaat over magie, weerwolven en familiegeheimen.

Sommige series op Netflix worden overschaduwd door de bekendere titels, hoewel ze eigenlijk geweldig beoordeeld worden en meer kijkers zouden moeten hebben. Dat is ook het geval bij de serie The Order.

Seizoen 1 van de Netflix-original The Order verscheen in maart 2019 op de streamingdienst. Diezelfde maand werd bekend gemaakt dat er een tweede seizoen zou komen. Deze kwam uit in de zomer van 2020. Later dat jaar werd de serie helaas gecanceld.

Sinistere familiegeheimen


The Order gaat over student Jack Morton (Jake Manley). Om de dood van zijn moder te wreken, wordt hij lid van de Hermetic Order of the Blue Rose. Dit is een geheime vereniging waar les wordt gegeven in magie.

Als Jack zich meer verdiept in de geschiedenis van de vereniging, ontdekt hij sinistere familiegeheimen en belandt hij in een verscholen strijd tussen weerwolven en de magische duistere kunsten.

Donker


In deze strijd wordt Jack geassisteerd door Alyssa Drake (Sarah Grey). Zij is een tour guide en ook lid van de Hermetic Order of the Blue Rose, die onder leiding staat van de vervreemde vader van Jack.



De serie is donkerder dan je zou denken en geeft een boodschap mee over hoe ver de rijke en machtige mensen in de serie bereid zijn te gaan om hun status te behouden. Vooral als het ten koste gaat van de mensen die minder macht hebben dan zij.

Humor


De mysterieuze horrorserie krijgt een perfecte score van 100% op Rotten Tomatoes. Recensent Samantha Nelson zegt het volgende: "De maffe humor is verweven in het plot om verhalen te produceren die niet alleen verrassend grappig zijn, maar ook echt verrassend".

Bekijk The Order op Netflix.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

We zijn nieuwsgierig: heb jij de serie The Order gezien?

  • Ja

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Nee

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen