search
Netflix introduceert deze week de klassieker 'Monk' en 11 andere gave series
Series / Nieuws

Netflix introduceert deze week de klassieker 'Monk' en 11 andere gave series

Het wordt een week met indrukwekkende documentaires en vermakelijke hits.

Hieronder het wekelijkse overzicht met de drie meest opvallende series uitgelicht, inclusief trailer.


Turning Point: The Bomb and the Cold War


Verschijnt op: Dinsdag 12 maart | Release: Seizoen 1 | Genre: Documentaire | Kijk op: Netflix

Via verslagen uit de eerste hand en gesprekken met vooraanstaande figuren over de hele wereld onderzoekt deze uitgebreide docuserie de Koude Oorlog en de nasleep ervan.
Monk


Verschijnt op: Vrijdag 15 maart | Release: Seizoen 1-8 | Genre: Komedie / Misdaad / Drama | Kijk op: Netflix

Een briljante detective met een dwangstoornis neemt ontslag en gaat aan het werk als consulent om de politie te helpen met hun moeilijkste zaken.

Bandidos


Verschijnt op: Woensdag 13 maart | Release: Seizoen 1 | Genre: Actie / Avontuur / Misdaad | Kijk op: Netflix

Zijn vindingrijkheid en een beetje geluk genoeg om deze dievenbende te redden met een geïmproviseerd plan?
Overige series nieuw op Netflix


Hieronder de overige series die deze week op Netflix verschijnen.

11 maart: Young Royals (seizoen 3 - aflevering 1-5) - Drama / Romantiek - Prins Wilhelm schikt zich in het leven op zijn prestigieuze nieuwe kostschool Hillerska. Het blijkt lastiger dan hij dacht om zijn hart te volgen.

14 maart: Delicious in Dungeon (seizoen 1 - aflevering 11) - Animatie / Avontuur / Komedie - Kerkers, draken ... en heerlijke monsterstoofpot? Avonturiers begeven zich in een vervloekt, bedolven koninkrijk om hun kameraad te redden en koken onderweg bergen voedsel.

14 maart: Girls5eva (seizoen 3) - Komedie / Muziek - Een meidengroep uit de jaren 1990 probeert een comeback te maken en wordt op hilarische wijze geconfronteerd met familie, relaties en het wel en wee van de middelbare leeftijd.

15 maart: Below Deck (seizoen 7) - Reality-TV - De jonge bemanning van een luxejacht navigeert het leven op zee, maar de reis wordt bemoeilijkt door romances op de werkvloer, veeleisende gasten en zeeën van drama.

15 maart: Chicken Nugget (seizoen 1) - Komedie / Mysterie - Een vrouw stapt in een vreemde machine en verandert in... een kipnugget! Haar vader en bewonderaar beginnen een bizarre zoektocht om haar terug te brengen.

15 maart: Mano de Hierro (seizoen 1) - Drama / Mysterie / Thriller - Joaquín Manchado leidt vanuit de haven van Barcelona zijn drugsimperium met harde hand, totdat het na een nieuwe lading compleet misgaat met zaken en zijn familie.

15 maart: The Outreau Case: A French Nightmare (seizoen 1) - Documentaire / Misdaad - Deze docuserie gaat over de zaak Outreau: een grote rechterlijke dwaling in een kindermisbruikzaak en een van de grootste schandalen uit de Franse geschiedenis.

16 maart: Queen of Tears (seizoen 1 - aflevering 2) - Drama / Familie / Romantiek - De koningin van de warenhuizen en de prins van de supermarkten doorstaan een huwelijkscrisis, waarna de liefde weer op wonderbaarlijke wijze begint op te bloeien.

16 & 17 maart: Doctor Slump (seizoen 1 - aflevering 15-16) - Komedie / Drama / Romantiek - Twee briljante artsen, ooit rivalen op school, komen bij toeval weer bij elkaar. Ze hebben elk te maken met de ergste inzinking in hun leven en vinden onverwacht troost bij elkaar.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Je moet kiezen: kijk jij Monk of Bandidos?

 • Monk

  45
  %
  1.000
  stemmen
 • Bandidos

  45
  %
  1.000
  stemmen

Aanbevolen artikelen