search
Hoofdrolspeler 'One Piece' ziet toekomst van de Netflix-hit rooskleurig in
Series / Nieuws

Hoofdrolspeler 'One Piece' ziet toekomst van de Netflix-hit rooskleurig in

Fans hoeven zich geen zorgen te maken over het hercasten van de hoofdrolspeler.

De live action bewerking van de animatieserie One Piece bleek voor Netflix een groot succes. Als het aan hoofdrolspeler Iñaki Godoy ligt, speelt hij de rol van Monkey D. Luffy nog vele jaren.

Onlangs deelde Godoy zijn ervaringen over zijn carrière en hoe het was om Monkey D. Luffy te spelen in het eerste seizoen van One Piece. Hoewel hij zich graag wil profileren in Hollywood blijft One Piece voor hem iets waar hij graag mee bezig wil blijven.

Ook een keer de 'bad guy'


Godoy hoopt om in de nabije toekomst verschillende rollen te spelen, waaronder "iemand die vreselijk is, en ervan houdt om vreselijk te zijn", maar benadrukte ook: "Ik kan 'One Piece' jarenlang doen en daar zou ik intens gelukkig mee zijn."

Verder vertelde hij over het spelen van Monkey D. Luffy: "Ik moest begrijpen dat ik een personage speel dat anders is dan alles wat ik ooit heb gespeeld, iemand buitengewoons, iemand die het vermogen heeft om mensen overal te laten volgen, iemand die zijn dromen volgt, zijn intuïtie vertrouwt, en zich niet bekommert om wat anderen denken."

Seizoen 2 is onderweg


Na het succes van het eerste seizoen, kondigde Netflix al snel aan dat een tweede seizoen van One Piece in ontwikkeling is sinds september 2023. Wanneer het tweede seizoen precies verschijnt is nog niet bekend.



Kijk alle afleveringen van One Piece op Netflix.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Zie jij ook toekomst in de serie One Piece: oftewel zou jij seizoen 2 direct gaan kijken?

  • Ja

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Nee

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen