search
John de Mol gaat een nieuwe serie maken, dit keer met een bekend Brits acteur
Series / Nieuws

John de Mol gaat een nieuwe serie maken, dit keer met een bekend Brits acteur

Het wordt weer flink afzien onder leiding van Grylls in deze avontuurlijke nieuwe serie.

Veel mensen zullen hem herkennen als de heldhaftige Britse avonturier die overal weet te overleven en in het middelpunt staat van vele internet-memes. De onverschrokken Bear Grylls slaat voor een nieuwe serie de handen ineen met 'onze eigen' John de Mol.

In Nederland is No Way Back, het nieuwe format van de Mol, al te zien op SBS6, maar nu is bekend geworden dat het programma de samenwerking met Grylls aangaat en zich op de Amerikaanse markt heeft aangeboden.

De zon gaat onder, we weten wat we moeten doen


Jarenlang presenteerde Grylls het overlevingsprogramma Ultimate Survival, waarin hij in de meest uitgestrekte gebieden laat zien hoe je moet overleven, mocht je ooit gestrand raken op deze afgelegen plaatsen.

En nu duikt hij weer op in het nieuwe No Way Back. Deze serie volgt een groep avonturiers op een uitdagend pad door de ruige natuur van Noorwegen. Onderweg passeren ze vier kampen, elk met een bepaalde waarde, maar het bereiken van de finish levert meer op. De avonturiers worden tot het uiterste gedreven door ervaren commando's.

Bekwaam leiderschap


In de Amerikaanse versie zal Grylls, zelf een voormalig SAS-commando, de groep van 16 deelnemers leiden terwijl ze de uitdagingen aangaan. Grylls zelf kijkt er al naar uit om het avontuur aan te gaan in de nieuwe serie No Way Back, van Nederlandse makelij.



Kijk alle afleveringen van de Nederlandse versie No Way Back op KIJK.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Ken jij de acteur Bear Grylls?

  • Ja, natuurlijk!

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Nee, nog nooit van gehoord.

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen