search
Fan van Netflix-verrassing 'The Signal'? Kijk dan deze mysterieuze scifi-series
Series / Nieuws

Fan van Netflix-verrassing 'The Signal'? Kijk dan deze mysterieuze scifi-series

Er zijn nog talloze andere series die futurisme mengen met mysterie.

Netflix scoort enorm met de scifi-serie The Signal. In Nederland staat de mini-serie momenteel op 4 in de Netflix Top 10, en ook wereldwijd is de serie razend populair.

De Duitse mini-serie vertelt in vier afleveringen het verhaal van de astronaute Paula die verdwijnt tijdens haar missie. Haar man gaat vervolgens op zoek naar de waarheid achter haar verdwijning.

Dark


Voor fans van The Signal zal een andere Duitse Netflix-serie ook in de smaak vallen. Dark was de eerste Duitstalige Netflix-productie en verbindt het een verdwenen kind met een mysterie dat via tijdreizen verschillende generaties bestrijkt.

Op Apple TV loopt momenteel Constellation. Die serie vertelt het verhaal van een astronaute die na een ramp in de ruimte terugkeert op aarde. Ze ontdekt dat er dingen in haar leven niet kloppen en gaat op jacht naar de waarheid over wat er echt gebeurd is.

Silo


Een andere tip op Apple TV is Silo, waarvan het tweede seizoen momenteel in de maak is. Dune-ster Rebecca Ferguson speelt daarin een personage dat leeft in enorme ondergrondse silo's. Zij raakt verwikkeld in de mysteries rondom de waarheid achter de bouw van de ondergrondse wereld.



Heb je The Signal zelf nog niet gezien? Dan kan je die natuurlijk ook gewoon nog bekijken op Netflix.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Zou jij jezelf bestempelen als een fan van sciencefictionseries?

  • Ja

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Nee

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen