search
Netflix verrast je aankomende dagen met grote bioscoopfilms
Films / Netflix Kijktip

Netflix verrast je aankomende dagen met grote bioscoopfilms

Heb jij zin in een bekende blockbuster, dan komt Netflix deze maand nog met drie grote films.

De maand maart zit alweer zo'n beetje op de helft en met films als Smile, Damsel en Spaceman zette Netflix al een aantal mooie films online deze maand. In de rest van maart verschijnen er zeker nog een aantal. Een overzicht.

Zo staat vanaf vandaag Ford v Ferrari op de streamingdienst. De sterk ontvangen film van regisseur James Mangold met Matt Damon en Christian Bale was in 2019 een groot succes en laat zien hoe Ford het team van Ferrari wil verslaan tijdens de 24 uur van Le Mans in 1966.

Meer grote films


Volgende week komt Netflix met een andere film met Damon. Op 21 maart verschijnt namelijk The Martian (opnieuw) online. De scifi-film uit 2015 van Ridley Scott was eveneens een succes. We zien hoe een achtergelaten astronaut moet zien te overleven op Mars.

Niet veel later debuteert The Equalizer 3 met Denzel Washington op Netflix. Vorig jaar was de film nog goed voor bijna $200 miljoen wereldwijde opbrengst. We zien een nieuwe persoonlijke missie van Robert McCall alias de Equalizer, dit keer in Italië.

Nog twee films


Richting het einde van de maand zet Netflix The Expendables 4 online, een van de grootste flops van vorig jaar en de winnaar van de Golden Raspberry voor Slechtste film van 2023.En de maand sluit af met (de terugkeer) van The Maze Runner, het eerste deel van de succesvolle avonturen/fantasyreeks die verscheen tussen 2014 en 2018. Je ziet hoe een groep tieners vastzit in 'De Glade', een gebied omringd door enorme muren. Een onbekend en gevaarlijk labyrint biedt een mogelijke ontsnapping aan de benaderde situatie.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Je moet kiezen: kijk jij dan The Martian of Ford v Ferrari?

 • The Martian

  45
  %
  1.000
  stemmen
 • Ford v Ferrari

  45
  %
  1.000
  stemmen

Aanbevolen artikelen