search
Dit kunnen we verwachten in 'Sandman' seizoen 2
Series / Nieuws

Dit kunnen we verwachten in 'Sandman' seizoen 2

Ietes meer details zijn naar buiten gekomen over het verhaal en de personages die het tweede seizoen zullen vormen.

We kunnen een hoop meer verwachten van het personage Death in het tweede seizoen van Netflix-serie The Sandman. Actrice Kirby Howell-Baptiste die de rol speelt van Dreams zus Death, heeft namelijk bevestigd dat haar rol groter wordt.

De opnames van de nieuwe reeks afleveringen begonnen vorig jaar al, werden stilgelegd door de stakingen in Hollywood en werden eind november hervat.

Veel verschillende settings


Bedenker Neil Gaiman liet eerder al doorschemeren dat het tweede seizoen ons brengt van "Destiny's Garden naar Hell, naar The Heart of the Dreaming, het oude Griekenland en het revolutionaire Frankrijk."

Killing Eve-ster Howell-Baptiste heeft laten weten dat Death in meer afleveringen zit, maar ook dat de nieuwe afleveringen zich meer zullen richten op verhalen waarin Dream contact heeft met zijn Endless-familie.

Luisteren naar de fans


Tijdens een gesprek met Collider beloofde de actrice dat er ongelooflijke verhalen worden verfilmd en dat de producenten hebben geluisterd naar de kritische noten van de fans:

"Het is fantastisch om terug te keren, want dit seizoen zullen fans extra uitkijken naar de afleveringen. We brengen niet zomaar iets uit; Neil luistert naar de fans en geeft hen waar ze om hebben gevraagd, gesmeekt.

Eind dit jaar?


De hoofdrollen in The Sandman worden gespeeld door Tom Sturridge (als Dream), Gwendoline Christie (als Lucifer), Vivienne Acheampong (als Lucienne), Patton Oswalt (als Matthew the Raven) en Jenna Coleman (als Johanna Constantine).

Het is nog onduidelijk wanneer we het tweede seizoen van The Sandman kunnen streamen via Netflix.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Sandman zou een geliefde serie zijn: ben jij onder de indruk?

  • Jazeker!

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Nee / Niet gezien

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen