search
Zo kijk je meer dan duizend verstopte films en series op Netflix
Series / Nieuws

Zo kijk je meer dan duizend verstopte films en series op Netflix

Met deze super slimme maar simpele instelling op Netflix kan je genieten van meer dan 1000 nieuwe films en series.

Netflix is één van de grootste en populairste streamingdiensten en dat komt mede door de exclusieve series die op Netflix te streamen zijn. Toch zijn er een heleboel projecten die als sneeuw voor de zon lijken te verdwijnen voor de Nederlandse kijkers. Dit is hoe je ze toch kan zien!

Streamwijzer heeft onderzoek gedaan naar Netflix en de instellingen waar bijna niemand iets van af weet. Hieruit bleek dat de streamingdienst meer dan 1.000 films en series verborgen houdt voor Nederlandse kijkers!

Kijkaanbod


Dat er zoveel series niet te zien zijn, heeft alles te maken met je eigen instellingen. Een woordvoerder van Netflix legde dit uit:
“Als we geen ondertiteling of nasynchronisatie beschikbaar hebben voor een titel in de taal die een lid voor zijn profiel heeft ingesteld, is die titel niet zichtbaar. De reden hiervoor is dat we ervan uitgaan dat leden het niet prettig vinden wanneer ze niet van de titel in hun eigen taal kunnen genieten.”

Verborgen series bekijken


Gelukkig is dit heel erg makkelijk aan te passen. Als je Engels goed genoeg is om de ondertiteling in die taal te lezen, kan je je taalinstellingen aanpassen via je accountintellingen.



Op die manier zullen alle verborgen titels tevoorschijn komen en kan je genieten van nog veel meer films en series. Dus verander snel je accountinstellingen en dan kan je dit weekend al een nieuwe wereld ontdekken!
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Ga jij uitpluizen welke series je nu allemaal nog meer kunt kijken op Netflix?

  • Ja

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Nee

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen