search
Vierde (!) seizoen van de populaire serie 'The Bear' komt er héél snel
Series / Nieuws

Vierde (!) seizoen van de populaire serie 'The Bear' komt er héél snel

Zowel het derde als vierde seizoen van The Bear zullen te streamen zijn via Disney Plus.

De met prijzen overladen serie The Bear van FX en Hulu kreeg afgelopen november al het groene licht voor een derde seizoen, maar nu ook al voor een vierde seizoen.

Volgens Deadline zal het vierde seizoen direct na de opnames van het derde worden gefilmd. En hoewel FX dit nog officieel moet aankondigen, lijkt dit slechts een formaliteit.

Drukke schema's


Deze onthulling zou erop kunnen wijzen dat de serie gaat eindigen met het vierde seizoen. Dit was namelijk ook het geval bij Atlanta, waarbij seizoenen drie en vier ook achter elkaar werden gefilmd en dit het einde betekende van de serie.

De reden om de twee seizoenen achter elkaar te filmen, lijkt te maken te hebben met de ontzettend drukke schema's van hoofdrolspelers Jeremy Allen White en Ayo Edebiri. Beide Emmy-winnaars zijn momenteel zeer gewild bij de studio's in Hollywood.

Meer redenen


Daarnaast zou Mike Storer, bedenker van The Bear hebben getekend voor de regie en het script van de verfilming van Amor Towles' boek The Lincoln Highway.



Het derde seizoen van The Bear zal in juni te streamen zijn. Verwacht wordt dat alle afleveringen direct beschikbaar worden gesteld.

Prijzencircus


The Bear geldt als een van de grootste hits van FX in jaren en werd de laatste twee jaar overladen door lovende kritieken en allerhande prijzen zoals Emmy's en Golden Globes.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Ben jij al fan van The Bear?

  • Ja

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Nee

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen