search
'Yellowstone'-ster onthult details over het einde van Paramount's hitserie
Series / Nieuws

'Yellowstone'-ster onthult details over het einde van Paramount's hitserie

De lange rit van de familie Dutton zit er bijna op en het schijnt nogal een wilde te worden.

Seizoen vijf van de Paramount-hitserie Yellowstone is halverwege en actrice Kelly Reilly heeft onlangs een tipje van de sluier gegeven wat kijkers in de spannende ontknoping kunnen verwachten.

Reilly, die in de serie de rol van keiharde zakenvrouw Beth en dochter van ranch-eigenaar John Dutton speelt, kijkt ernaar uit om de geliefde serie weer terug te laten keren en de serie op een manier af te laten sluiten die het publiek verdient.

Specifieke details nog streng geheim


Volgens Reilly wordt de ontknoping behoorlijk intens: "Ja ik kijk er echt naar uit. We kunnen de serie alleen opnemen in de zomer, want winters in Montana betekent volop sneeuw, en opnemen in de sneeuw met paarden is onmogelijk."

Ze vervolgt: "Ik kan niet wachten om de fans te geven wat ze verdienen, en het einde ja het wordt echt wild, en intens. Ik kan er niet te veel over zeggen, nee ik mag er niets over zeggen maar het wordt een afsluiting die de kijkers gewoon verdienen."

Western met sterren


Naast Reilly als Beth Dutton, die in het echt haar personage helemaal niet kan uitstaan, zijn er in Yellowstone ook rollen voor hoofdrolspeler Kevin Costner als John Dutton, Wes Bentley als Jamie Dutton en Luke Grimes als Kayce Dutton.



Kijk alle afleveringen van Yellowstone op SkyShowtime.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Ben jij al verslaafd aan het Yellowstone-universum?

  • Ja

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Nee

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen