search
Nicolas Cage als Spider-Man? Het lijkt te gebeuren in een Sony/Marvel-serie op Prime Video
Series / Nieuws

Nicolas Cage als Spider-Man? Het lijkt te gebeuren in een Sony/Marvel-serie op Prime Video

De serie staat al klaar en Cage is gek op het personage. Kwestie van tijd, toch?

Er zullen er vast heel weinig zijn die Hollywoodster Nicolas Cage en zijn omvangrijke carrière niet kennen. Vele rollen heeft hij al gestalte gegeven maar het lijkt erop dat hij nu weer terugkeert in de wereld van Spider-Man.

Cage overweegt namelijk zijn rol als Spider-Man Noir uit Spider-Man: Into the Spider-Verse opnieuw te gaan spelen. Spider-Man Noir opereert in het ruige New York van de jaren 1930 en biedt een heel andere kijk op de kleurrijke, moderne Spider-Man die we kennen.

Mentor Cage als helpende hand


In de film Kick-Ass speelde Cage al eens de rol van Big Daddy en was mentor van Hit-Girl (Chloë Grace Moretz). Als vertolking van Spider-Man Noir was Cage een Spider-variant die Miles Morales hielp op zijn reis om Spider-Man te worden.

Eind vorig jaar kondigde Prime Video aan dat het de langverwachte live-action Spider-Man Noir-serie groen licht heeft gegeven, met Steve Lightfoot als showrunner. Nu rijst de vraag of Cage de overstap naar het kleine scherm gaat maken en de rol zal vertolken in de spin-off.

Kunstzinnige interpretatie


Cage steekt zijn adoratie niet onder stoelen of banken: "Nou, ik kan zeggen dat we aan het praten zijn geweest. Het is geen geheim dat ik van het personage hou. Ik zie het als een soort van verkenning in een popart mash-up van, een beetje, een Jungiaanse Lichtenstein mashup, maar er is nog niets definitiefs. Het was alleen een verkennend gesprek."



Hou SerieTotaal in de gaten voor toekomstige details over de mogelijke terugkeer van Cage in de nieuwe Spider-Man Noir-serie van Prime Video.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Nicolas Cage als een Spider-Man: Doen?

  • Ja, lijkt me leuk

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Nee, dat kan alleen maar fout gaan

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen