search
'The White Lotus' maakt drastische wijziging in cast: actrice wordt vervangen
Series / Nieuws

'The White Lotus' maakt drastische wijziging in cast: actrice wordt vervangen

The White Lotus is weer aan het schuiven met haar cast: deze actrice heeft de cast verlaten om plaats te maken voor iemand anders.

Al vanaf seizoen 1 is The White Lotus een grote hit. Na een succesvol tweede seizoen is de serie vernieuwd voor een derde seizoen, maar de juiste casting blijkt moeilijker dan gedacht. Er is namelijk een update over een nieuwe ster voor seizoen 3.

Nadat seizoen 2 uit was gekomen, plaagde maker Mike White het thema van seizoen 3. De eerste twee seizoenen gingen over geld en seks, maar het derde seizoen zal waarschijnlijk over een (hypotetische) religie gaan.

Seizoen 3


Er waren al een heleboel namen bevestigd voor seizoen 3, waaronder Aimee Lou Wood (Sex Education), Patrick Schwarzenegger (Gen V), Leslie Bibb, Dom Hetrakul, Jason Isaacs, Walton Goggins, Sarah Catherine Hook en Sam Nivola.

Ook was bekendgemaakt dat Francesca Corney een mysterieuze rol op zich zal nemen in seizoen 3. Corney is vooral bekend van The Buccaneers.

Vervanging


Onlangs is echter bevestigd dat Corney vervangen zal worden door Charlotte Le Bon (Falcon Lake). Volgens de producenten hadden ze "iemand nodig die ouder kan spelen".Dit is al de tweede keer dat iemand vervangen werd voor The White Lotus. Zo verving Julian Kostov (Shadow and Bone) al eerder Miloš Biković.

Te streamen op HBO Max


The White Lotus is te streamen op HBO Max.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

The White Lotus is volgens velen een briljante serie: gezien?

 • Ja, natuurlijk!

  45
  %
  1.000
  stemmen
 • Nee

  45
  %
  1.000
  stemmen

Aanbevolen artikelen