search
Goed nieuws voor uitgestelde Marvel-serie: de spin-off van 'Black Panther' komt er gewoon
Series / Nieuws

Goed nieuws voor uitgestelde Marvel-serie: de spin-off van 'Black Panther' komt er gewoon

Wat is er allemaal gaande met de nieuwe Black Panther-spin-off?

Over het algemeen heeft Marvel een strak schema met precieze data voor de nieuwe releases. Bij de nieuwe Black Panther-spin-off loopt het allemaal net wat anders, maar gelukkig is er een nieuwe update die meer duidelijkheid kan brengen.

De nieuwe Black Panther-spin-off, Ironheart, heeft enkele vertraging opgelopen. De opnamen begonnen al in juni 2022, maar er waren heropnames nodig. Deze zijn in 2023 opgenomen, maar fans waren bang dat de gloednieuwe serie geannuleerd was.

Update


Onlangs sprak het hoofd van Marvel, Brad Winderbaum, met de Phase Zero-podcast. Het gesprek ging voornamelijk over X-Men ‘97, maar op het einde werd er ook over de nieuwe Ironheart gesproken:

"Eerlijk gezegd, we moesten zo snel mogelijk zoveel mogelijk creëren voor Disney+. En toen vond er een verschuiving plaats. En opeens moeten we onze releasedata gaan verspreiden. Dat verklaart dus echt een groot deel van de vertragingen."

Ironheart


Nu Marvel niet zoveel projecten meer heeft als eerst, heeft de studio meer tijd om aan hun projecten te besteden. En volgens Winderbaum wordt deze tijd goed gebruikt: "We zitten niet stil".



Ironheart heeft dus veel vertraging opgelopen, maar volgens verschillende schattingen zal de serie eind 2025 eindelijk te zien zijn op Disney+.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Ironheart: vind jij dat dit personage haar eigen serie verdient?

  • Jazeker!

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Nee, er zijn leukere personages te bedenken

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen