search
'Stranger Things'-ster onthult: seizoen 5 gaat groot kritiekpunt op de serie oplossen
Series / Nieuws

'Stranger Things'-ster onthult: seizoen 5 gaat groot kritiekpunt op de serie oplossen

Er zal een groot verschil zijn tussen seizoen 4 en seizoen 5.

Het is inmiddels alweer bijna twee jaar geleden sinds in het voorjaar van 2022 het vierde seizoen van Stranger Things van start ging. Het vijfde – en laatste – seizoen van de serie wordt momenteel gemaakt, maar fans zullen daarop nog minimaal een jaar moeten wachten. Zo nu en dan krijgen we echter wel een leuke update.

Dit keer komt er een nieuwtje van acteur Finn Wolfhard, die Mike Wheeler speelt. In een interview met The Hollywood Reporter ging hij in op het komende seizoen.

Seizoen 5


Seizoen 4 werd positief ontvangen, maar kreeg ook wat kritiek. Sommige fans en critici vonden dat er teveel personages waren, die ook nog eens grotendeels van elkaar gescheiden waren tijdens een groot deel van het verhaal. Volgens Wolfhard gaat dat anders zijn in seizoen 5.

''Ik vond het in seizoen 4 jammer om niet met z'n allen samen te zijn'', zei Wolfhard. ''Maar seizoen 5 is het tegenovergestelde. We zijn allemaal de hele tijd samen, in Hawkins. Dus ook op de set zien we als cast elkaar heel veel nu.''

2025


Naar verwachting zal het slotseizoen van Stranger Things in 2025 in première gaan op Netflix. De eerste vier seizoenen van de serie zijn momenteel daar te bekijken.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Wat na Stranger Things? Een bioscoopfilm of een spin-off serie?

  • Bioscoopfilm

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Spin-off op Netflix

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen