search
Keiharde nieuwe misdaadserie op Netflix scoort gigantisch en kaapt de top 10
Series / Netflix Kijktip

Keiharde nieuwe misdaadserie op Netflix scoort gigantisch en kaapt de top 10

De nieuwe misdaaddocureeks Homicide New York staat direct hoog in de Netflix Top 10.

De Netflix Top 10 is een plek voor misdaadliefhebbers. De twee bovenste plaatsen zijn voor de misdaadseries The Gentelemen en Mano de Hierro en nu staat op de derde plaats een nieuwe misdaaddocuserie, Homicide New York.

De docuserie met vijf afleveringen verscheen afgelopen woensdag op Netflix en weet dus gelijk indruk te maken op de kijkers.

Moordzaken


De synopsis van de serie luidt als volgt: Rechercheurs en aanklagers kijken terug op hun moeilijkste moordzaken in deze huiveringwekkende docuserie over waargebeurde misdaad van de maker van 'Law & Order'.

Op de IMDb staat Homicide New York op een prima 7,2. De afleveringen kijken naar een seriemoordenaar in East Harlem, een verdwijning op Wall Street, een bloedbad bij Carnegie Deli, een gruwelijke moord in Central Park en een moordenaar uit Midtown.

Dick Wolf


De man achter de docureeks is Dick Wolf, de producent van live action-series als het eerder genoemde Law & Order, maar ook FBI, Chicago P.D., Blood & Money en Miami Vice.



Dit jaar verschijnt overigens ook Homicide Los Angeles, dus de kans is groot dat deze docuserie ook zijn weg vindt naar Netflix.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Zou jij misdaad als je favoriete genre bestempelen?

  • Ja

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Nee

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen