search
Waarom dit vervelende personage in 'Grey's Anatomy' zat, vraagt iedereen zich waarschijnlijk nog af
Series / Specials

Waarom dit vervelende personage in 'Grey's Anatomy' zat, vraagt iedereen zich waarschijnlijk nog af

Dit personage in 'Grey's Anatomy' werd speciaal gemaakt om irritatie op te wekken...

De populaire ziekenhuisserie Grey's Anatomy is al bijna 20 jaar bezig, met maar liefst 430 afleveringen. In al die jaren is het niet zo gek dat er ook wel eens een personage tussen zit dat minder geliefd is bij kijkers.

Het eerste seizoen van Grey's Anatomy verscheen in 2005. Tot seizoen 15 werd de serie gemaakt door Shonda Rhimes. Inmiddels zijn er al 20 seizoenen.

Veel personages


De serie focust op de professionele en persoonlijke levens van chirurgen en chirurgen in opleiding die werken bij het Seattle Grace Hospital, later Grey Sloan Memorial Hospital. Er werd vooral gefocust op het leven van personage Meredith Grey (Ellen Pompeo), totdat zij onlangs de serie verliet.

Door de jaren heen zijn er enorm veel verschillende personages geweest in Grey's Anatomy. Ieder seizoen kwamen er weer nieuwe gezichten bij, maar vertrokken er ook een aantal.

April


Deze personages waren niet allemaal even geliefd bij fans. Maar er is één personage waarvan veel kijkers zich zelfs afvragen wat ze eigenlijk in de serie deed: April Kepner (Sarah Drew). April werd geïntroduceerd in seizoen 6, aflevering 5.



Eigenlijk zou ze maar in een paar afleveringen verschijnen, maar uiteindelijk werd haar contract verlengd voor heel seizoen 6 en werd ze een vast personage. April trouwde met Jackson Avery (Jesse Williams) en bleef in de serie tot seizoen 14.

Irritatie


Buzzfeed-gebruiker Haley zegt het volgende over April: "Ze is zo vervelend en veroordelend. Haar relatie met Jackson was pijnlijk – ik begrijp niet hoe mensen dachten dat ze schattig waren terwijl ze niets gemeen hadden".

Het is niet gek dat fans een hekel hebben aan April, want volgens Drew werd het personage in eerste instantie gemaakt om irritatie op te roepen bij haar collega's. Bekijk Grey's Anatomy op Disney+.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Ben jij nog altijd fan van het langlopende Grey's Anatomy?

  • Ja

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Nee

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen