search
Bikkelharde en onverzettelijke waaghalzen weten Netflix over te nemen in krachtige realityshow
Realityseries / Nieuws

Bikkelharde en onverzettelijke waaghalzen weten Netflix over te nemen in krachtige realityshow

Netflix heeft het tweede seizoen van de realityserie Physical: 100 online gezet.

Nadat de stevige drama-/misdaadserie Squid Game in 2021 een enorm succes was op Netflix, startte de streamingdienst gelijk aan een "echte" Squid Game-show. Deze verscheen vorig jaar op Netflix. Een vergelijkbare show is Physical: 100.

In Physical: 100 nemen 100 Zuid-Koreaanse deelnemers het tegen elkaar op tijdens een reeks slopende uitdagingen. Uiteraard gaat de winnaar er met een flinke geldprijs vandoor.

Seizoen 2


Sinds kort staat het tweede seizoen van Physical: 100 op Netflix, dat volgt op het eerste seizoen uit begin 2023. Tijdens het eerste seizoen ging de winnaar, crossfitter Woo Jin-yong, er vandoor met 218.000 euro.

Het tweede seizoen staat sinds afgelopen dinsdag online en ondanks dat we Zuid-Koreaanse deelnemers zien is de reality-competitieshow ook hier een succes. Het nieuwe seizoen staat namelijk op de vijfde plaats in de Netflix Top 10.

Prijzengeld


Opnieuw gaat de winnaar van Physical: 100 seizoen 2 er vandoor met zo'n 218.000 euro. Overigens staat op Netflix ook de vergelijkbare show The Devil’s Plan, alleen wordt in de show juist het uiterste gevraagd van de strategische krachten van de kandidaten.Heb je zin om de deelnemers tot het uiterste te zien gaan, dan stem je gelijk af op Netflix.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

We zijn nieuwsgierig: heb jij het eerste seizoen van Physical: 100 gezien?

 • Ja

  45
  %
  1.000
  stemmen
 • Nee

  45
  %
  1.000
  stemmen

Aanbevolen artikelen