search
Ontdek de serie die Sydney Sweeney's carrière lanceerde, het is niet 'Euphoria'
Series / Nieuws

Ontdek de serie die Sydney Sweeney's carrière lanceerde, het is niet 'Euphoria'

Euphoria heeft heel veel gedaan voor de carrière van Sydney Sweeney, maar zonder deze serie was ze nooit gecast als Cassie.

Wie geen idee heeft wie Sydney Sweeney is, heeft de afgelopen jaren onder een steen geleefd. De getalenteerde actrice werd wereldberoemd en schittert nu in talloze projecten. Iedereen denkt dat ze haar succes aan Euphoria te danken heeft, maar dat is niet helemaal waar.

Eerlijk is eerlijk; Euphoria heeft heel veel gedaan voor de carrière van Sweeney en zonder deze serie zal haar leven er ongetwijfeld heel anders uit hebben gezien. Toch is er één minder bekende serie die haar carrière heel veel geholpen heeft.

Een Netflix komedie


Voordat Sweeney gecast werd als Cassie in Euphoria deed de jonge actrice ervaring op bij minder bekende projecten. Toen ze Immaculate-regisseur Michael Mohan ontmoette, kwam haar carrière in een stroomversnelling.

Mohan hielp haar namelijk bij de casting voor de 2018 Netflix-komedie Everything Sucks!. Sweeney werd gecast als Emaline en haar acteerwerk viel op. Na het eerste seizoen werd Everything Sucks! helaas gecanceld, maar zo erg bleek dit niet voor Sweeney te zijn.

Euphoria


Enkele maanden na de annulering van Everything Sucks kreeg Sweeney namelijk haar bekende rol in Euphoria.



Mohan vertelde aan The Hollywood Reporter dat hij meteen al wist dat Sweeney een ster kon worden: "Ik wist dat ze voorbestemd was om bekend te worden, simpelweg omdat ze niet alleen over acteertalent beschikte, maar ook over de persoonlijkheid."

Netflix


Bekijk Everything Sucks op Netflix.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Heb jij het eerste en enige seizoen van Everything Sucks gezien, met de huidige superster Sydney Sweeney?

  • Ja

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Nee

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen