search
Verrassend nieuws over 'Invincible' seizoen 3
Series / Nieuws

Verrassend nieuws over 'Invincible' seizoen 3

Een personage dat we bijna niet zagen in het tweede seizoen gaan we veel meer zien in het derde seizoen.

De tweede helft van Invincible seizoen 2 is gearriveerd en Nolan Grayson heeft het behoorlijk lastig. Niet alleen verliet Omni-Man de aarde, maar verwekte hij ook een zoon op een andere planeet.

Nolan wordt nu gevangengehouden door het Viltrum Empire, en het ziet er niet goed uit voor hem. Maar hoe gaat dit verder in het derde seizoen?

Omni-Simmons


Acteur J.K. Simmons, die de stem doet van Omni-Man, maar we natuurlijk ook kennen als J. Jonah Jameson uit de Spider-Man-films heeft nu laten weten dat we meer van Nolan gaan zien in het derde seizoen.

Tijdens een interview met Screen Rant bevestigde Simmons dit en liet hij ook weten wat hij van de huidige afwezigheid van Nolan vindt.

Interessante manier van werken


Aldus Simmons: "Een van de dingen die ik zo interessant vindt aan de manier waarop de makers werken, is dat ze werken met golven. Soms zijn het rustige golven en soms enorme golven, en daardoor verliezen we Nolan soms uit het oog.

En dan keert Nolan op een grootse manier terug, maar nooit voor heel lang. Het is een interessante creatieve keuze om op andere zaken te focussen en op te bouwen naar de terugkeer van Nolan. En ja, er komt veel meer Nolan aan in de toekomst."

Eerst seizoen 2 afronden


De eerste paar afleveringen van de tweede helft van Invincible seizoen 2 zijn nu te streamen via Prime Video.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Heb jij al een volledige aflevering van deze animatieserie gezien?

 • Ja

  45
  %
  1.000
  stemmen
 • Nee

  45
  %
  1.000
  stemmen

Aanbevolen artikelen